T-Mobile oprášil tarif pod 300 Kč s neomezeným voláním

T-Mobile oprášil tarif pod 300 Kč s neomezeným voláním
2022-06-11T15:11:24+02:00
• 11. 6. 2022

Fotka od Anastasia Gepp z Pixabay

2

Asi se nám zde rýsuje menší přetahovaná mezi mobilními operátory. V týdnu jsme vás informovali, že Vodafone upravil svou limitovanou edici tarifu. Konkrétně snížil cenu, zachoval 3 GB FUP stejně jako 130 minut volání. Jedná se tak zřejmě o jeden z výhodnějších tarifů s cenou pod 300 Kč. T-Mobile evidentně reaguje na tuto nabídku a oprášil svou starší nabídku.

Za necelých 300 Kč

Jak již bylo napsáno, jedná se o obnovení starší nabídky. Již v prosinci minulého roku jsme vás informovali o tarifu za 285 Kč, který nabízí hlavně neomezené volání. Nyní zde máme tuto nabídku znovu.

Screenshot 7 972x406x

Zdroj: T-Mobile

Za cenu 285 Kč měsíčně se nabízí 1 GB FUP a k tomu neomezené volání a neomezené SMS do všech sítí. Samozřejmě ho lze používat v rámci celé EU bez nějakého omezení. U tohoto tarifu není potřeba podepisovat smlouvu, ale je jsou zde jiné podmínky.

Opět platí, že je tento tarif dostupný jen na webu mobilního operátora. Tato nabídka je limitovaná a platí jen do 30. června. Jde o tarif Start se 40% slevou, ale ta je platná jen po dobu 60 měsíců, pak je odebrána a uživatel by platil plnou cenu, která je 475 Kč měsíčně. Nabídka platí jen pro nové zákazníky. Stávající si musí vybrat z jiných tarifů, nebo zkusit vyjednávat s mobilním operátorem.

Zdroje: eshop.t-mobile.cz, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Petr Koumar

11. 6. 2022, 17:53

Víme, že kromě T-Mobile CZ, umí čas od času podobnou nabídku i Vodafone CZ. Je zajímavé, i když možná vlastně není, že O2 CZ podobnou nabídku nikdy nepředstavilo. Opět se tak ukazuje, že O2 je na trhu mobilních operátorů absolutně nekonkurenceschopné a naprosto zamrzlé v čase.

Petr Koumar

11. 6. 2022, 21:14

Na druhou stranu je potřeba uznat, že
O2 CZ dosud nabídlo jako jediné nevídanou porci 100 GB dat za 300 Kč. Vodafone CZ měl také světlejší chvilku a nabídl 30 GB dat kolem 175 Kč. U T-Mobile CZ jsme podobnou nabídku zatím nezaznamenali, ale má téměř každoroční datové léto.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat