Dotekomanie.cz

Realme Narzo 50i Prime nabízí lepší základ

50i Prime 1300x730x

Zdroj: Gizmochina

Avizované představení telefonu Narzo 50i Prime se stává skutečností a společnost Realme ho právě dnes ukázala v oficiální podobě. Ve srovnání s březnovým Narzo 50A Prime lze zpozorovat horší výbavu, která model nasměruje spíše do základní třídy. Ostatně to také potvrzuje velmi nízká prodejní cena. Celosvětový prodej odstartuje v pondělí 27. června.

Stvořen pro nenáročné

Oproti Narzo 50A Prime u dnešního zařízení klesla jak úhlopříčka, tak i rozlišení displeje. Uvnitř běží totožný procesor od firmy Unisoc, který při životě sice drží stejná baterie, ale s pomalejším dobíjením. Výrobce se odvážně rozhodl ponechat o generaci starší systém Android a ještě navíc k němu přidal osekané rozhraní Realme UI Go Edition.

Zdroj: Gizmochina

Modul vzadu vyhrazený pro fotoaparáty má podobný vzhled, i když uživatelé si budou muset vystačit s jediným objektivem fotoaparátu a přisvětlovací LED diodou. Mezi zápory můžeme rovněž zařadit absenci skeneru otisků prstů nebo vynechaný vstup pro USB-C kabel. Cenovka základního provedení začíná u hranice 99,99 dolarů (tj. cca 2 338 Kč).

Specifikace Narzo 50i Prime:

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version