Dotekomanie.cz

Poco F4 5G je novinka s velmi zajímavými specifikacemi a cenou

f4 5G 1417x792x

Zdroj: Poco

Poco se snaží nabídnout cenově dostupné smartphony s dostatečně zajímavou výbavou. Dnes jsme se tak dočkali modelu Poco F4 5G, u kterého jde najít dokonce lehkou odolnost vůči vodě a prachu.

Poco X4 GT oficiálně, do Česka zamíří s cenou 9 999 Kč

Poco F4 5G

Novinka byla představena v Indii, ale zamíří na globální trh. Zatím nevíme, kdy se objeví na českém trhu. Základní model má nastavenou cenu v přepočtu na 8 400 Kč. Za ni by se mobil mohl prodávat i u nás, ale budeme si muset počkat na bližší informace. Co se týče specifikací, tak základem je Snapdragon 870, tedy procesor pro vyšší střední třídu.

Zdroj: Poco

Displej láká na technologii AMOLED se 120Hz frekvencí a jasem až 1300 nitů. Dále se zde vyjímá hlavní foťák na zadní straně se svými 64 MPx a optickou stabilizací obrazu. Baterie má relativně běžnou kapacitu 4500 mAh a podporuje 67W nabíjení. Mobilu nechybí stereo reproduktory a jak již bylo napsáno výše, je zde také odolnost vůči vodě a prachu. Tu garantuje certifikace IP53.

Nejvyšší varianta se může pochlubit 12GB operační pamětí a 256GB úložištěm. Není zde ale podpora pro paměťové karty. Celkově vzato, jedná se o velmi dobře vybavený mobil, který si najde své zákazníky.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version