Dotekomanie.cz

iQOO Neo 6 oficiálně, zapadne do vyšší střední třídy

neo 6 2008x1134x

iQOO Neo 6; Zdroj: iQOO

iQOO je subznačkou společnost Vivo, která již působí na českém trhu. V rámci ní jsme se dočkali smartphonu iQOO Neo 6, který má velmi dobré specifikace, díky kterým zapadá spíše do vyšší střední třídy.

iQOO Neo 6

iQOO se soustřeďuje spíše na mladší zákaznickou základnu, čemuž odpovídá i samotné ladění smartphonů, a to nejen po designové stránce. U modelu iQOO Neo 6 je cílení spíše na hraní her, ale k tomu se ještě dostaneme. V základu se nabízí mobil s rychlým displejem a 80W nabíjením. Ve specifikacích nechybí například stereo, takže se hodí i pro multimediální obsah.

iQOO Neo 6; Zdroj: iQOO

O výkon se zde stará procesor Snapdragon 870, který nabízí dostatek výkonu. Na zadní straně je trojice foťáků, kde hlavní 64MPx má navíc k dispozici ještě optickou stabilizaci obrazu. Sekundární poslouží pro ultra širokoúhlé snímání a třetí je zde spíše do počtu.

iQOO Neo 6; Zdroj: iQOO

iQOO se také pochlubilo doplňkovým příslušenstvím, které by mělo nabídnout pohodlnější hraní. Například se nabízí doplňkové chlazení v podobě větráčku a také speciální návlek na prst. Ten je kompatibilní s dotykovým displejem. iQOO Neo 6 má nastavenou cenu za základní model v přepočtu na 8 900 Kč, což je relativně přijatelná částka za takto vybavený smartphone.

iQOO představilo Neo6 SE, novinku vyšší střední třídy

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version