Společnost Sony představuje nový model sluchátek řady LinkBuds a LinkBuds S

Společnost Sony představuje nový model sluchátek řady LinkBuds a LinkBuds S
2022-05-19T16:30:34+02:00
• 19. 5. 2022

Zdroj: Sony

Společnost Sony představuje nový model sluchátek řady LinkBuds a LinkBuds S, která přináší novou dimenzi v oblasti sluchátek. Sluchátka přináší nový zvukový zážitek díky inovativním technologiím snímání Sony a spolupráci s chytrými asistenty.

Sluchátka LinkBuds a LinkBuds S od Sony přináší novou dimenzi mezi sluchátky

Sluchátka využívají technologie senzorů a prostorového zvuku, které poskytnou příjemný a pohlcující zvukový zážitek, které vyniknou při hraní her s rozšířenou realitou, jako je například hra Ingress. Sluchátka jsou navržena tak, aby měl posluchač rychlý přístup k hudbě a usnadnily mu tak poslech svých oblíbených interpretů. LinkBuds budou skvělým společníkem pro celodenní poslech hudby. Díky vysoce kvalitní technologii izolace okolního hluku a vysokému zvukovému rozlišení od společnosti Sony si budete moct vychutnat zvuk přesně v takové kvalitě, jakou zamýšlel tvůrce obsahu.

Sluchátka LinkBuds S jsou nejmenší a také nejlehčí sluchátka z rodiny True Wireless. Společnosti Sony se podařilo vyvinout sluchátka, která váží přibližně 4,8 gramů. Jsou nesmírně pohodlná, jejich tvar se perfektně přizpůsobí lidskému uchu, díky ergonomickému tvaru sluchátka zajistí stabilní usazení a zároveň uleví od bolesti ucha. Sluchátka jsou vybavena integrovanou funkcí Adaptive Sound Control a procesorem V1, které upravují nastavení okolního zvuku podle toho, kde se právě nacházíte, a zajistí tak dokonalý zážitek z poslechu.

f0dc6d4c 7267 493e a9b1 0301321c6824 894x894x a3984194 e2cd 44bb 8e8b 402832231a4e 894x894x 35469c79 a675 4d6b 93de d4efe78bde29 894x894x

Zdroj: Sony

Potřebujete vyřídit hovor na rušné ulici? Díky technologii Sony Precise Voice Pickup, která optimálně ovládá mikrofony na obou sluchátkách a díky použití síťové infrastruktury v okolí mikrofonů, budou pracovní hovory, nebo hovory s přáteli čisté a lidé vás mnohem lépe uslyší. LinkBuds jsou vybavena novými 5mm měniči, která zajistí pohlcující a autentickou zvukovou reprodukci. Sluchátka tak navzdory své velikosti dokáží reprodukovat silné basy a úžasně čisté vokály.

10864576 f7c9 4f31 a8f7 c9574c028908 894x894x

Zdroj: Sony

Sluchátka díky uznávané technologii kódování zvuku LDAC od společnosti Sony umožní vychutnat si bezdrátový zvuk s vysokým rozlišení. Kvalita hudby tak bude ještě vylepšena na kvalitu s vysokým rozsahem díky technologii DSEE Extreme™ , která umí zvýšit rozlišení digitálního zvuku v reálném čase. Ovládání sluchátek bude mnohem jednodušší díky funkci Speak-to-chat, která je založena na technologii Voice Pick. Přehrávaná hudba se tak pozastaví v případě, že na někoho promluvíte, což výrazně usnadní konverzaci. Sluchátka jsou samozřejmě kompatibilní s asistenty Google Assistant a Alexa.

68e900e1 87f8 4332 a640 6ebdbeecc7b0 894x894x

Zdroj: Sony

Díky intuitivnímu ovládání pomocí panelu s dotykovým senzorem bude jednoduché měnit nastavení zvuku, aktivovat funkci Quick Attention, nebo obnovit přehrávání hudby na Spotify pouhými několika klepnutími na sluchátka. Sluchátka podporují novou funkci rychlého párování od Googlu, což zajistí bleskurychlé spárování se zařízením se systémem Android. Díky funkci Swift Pair budete moct sluchátka rychle spárovat s notebookem, stolním počítačem, nebo tabletem se systémem Windows 10 a Windows 11.

Sluchátka LinkBuds jsou vybavena baterií, která zajistí celodenní provoz. S funkcí potlačení okolního zvuku vydrží 6 hodin. Díky nabíjecímu pouzdru získají sluchátka dalších 14 hodin energie. Pokud potřebujete sluchátka rychle nabít, tak za 5 minut nabíjení získáte 60 minut provozu. Společnost Sony sluchátka navrhla jako stylová, ale myslela také na životní prostředí. Všechny produkty LinkBuds používají obaly bez plastů a sluchátka využívají recyklované materiály z automobilových dílů, což odráží závazek společnosti Sony snižovat dopad produktů na životní prostředí.

269cbee8 3ffb 47f4 a050 f7ec2e75b9be 894x894x

Zdroj: Sony

Společnost Niantic představila vizi „Real World Metaverse“, která umožní přidání digitálních vrstev rozšířené reality do reálného světa.  V současné době jsou vrstvy AR vizuální, nicméně věříme, že přidáním zvukové vrstvy vznikne bohatší zážitek z AR a reálný svět se díky tomu stane příjemnějším a pohodlnějším. Řada sluchátek LinkBuds od společnosti Sony přidává zvukovou vrstvu, aniž by byly ohroženy vizuální a zvukové informace přicházející z reálného světa.  Při použití s různými hrami, které nabízí společnost Niantic, mohou vytvořit bohatší a příjemnější herní zážitek. Ingress, který letos slaví desáté výročí, se do léta dočká nové funkce.  Doufáme, že se vám tato funkce dostupná se sérií LinkBuds bude líbit. Těšte se také na zážitek s rozšířenou realitou díky kombinaci série LinkBuds a naší platformy Lightship, která je základem herních titulů společnosti Niantic a která bude brzy k dispozici.

Sluchátka budou dostupná od 20. května. Budou nabízena v barevném provedení černá, bílá a ecru. Jejich cenovka je stanovena na 4 999 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat