Dotekomanie.cz

Realme představilo speciální edici GT Neo 3 Naruto

naruto 1493x817x

Zdroj: Realme

Není neobvyklé, aby společnosti vydávaly speciální edice svých smartphonů, přičemž spolupracují s jinými značkami nebo společnosti. Populární je spolupráce s automobilkami, ale firma také nabízí design inspirovaný filmy, seriály ats. Tentokrát zde máme speciální verzi od Realme.

Realme GT Neo 3 Naruto Edition

V týdnu došlo k uvedení smartphonu Realme GT Neo 3 Naruto Edition, který je inspirován oblečením Naruta. Zadní strana mění mírně svou podobu pod různými úhly pohledu. Mobil byl doladěn o logo seriálu, a to hned na několika místech. Samozřejmě i systém byl vyladěn v podobném duchu.

Zdroj: Realme

Aby toho nebylo málo, tak i špendlík na SIM kartu je ve tvaru loga. Firma si také pohrála s podobou nabíječky a k dispozici bude i powerbanka s kapacitou 10 000 mAh a s podporou 33W nabíjení. Základem pro Realme GT Neo 3 Naruto Edition je ale již představený mobil Realme GT Neo 3, který se chlubí 150W nabíjením.

Zdroj: Realme

Některým se může zalíbit trochu odvážnější podoba a rozhodně je fajn vidět mobil s jiným designem nebo barvami. Novinka byla uvedena v Číně, ale dle českého zastoupení se co nevidět objeví i na evropském trhu, tedy bude možné zakoupit Realme GT Neo 3 Naruto Edition i u nás.

Vzhledem k tomu, že se plánuje uvedení tohoto mobilu v našich končinách, tak asi bude co nevidět dostupný model Realme GT Neo 3. Ten ale také vyšel ve své podstatě i jako OnePlus Ace nebo OnePlus 10R. Je tedy otázkou, jestli u nás bude jen jeden mobil dostupný, nebo se plánuje uvedení všech, čímž by si hodně konkurovaly.

Specifikace

Zdroje: xda-developers.com, pressmob.cz

Exit mobile version