Dotekomanie.cz

Realme Narzo 50 Pro 5G oficiálně, slušný mobil střední třídy

narzo 1399x785x

Zdroj: Realme

Realme v tomto měsíci představilo novinky v rámci série Realme 9, ale dnes zde máme vybavenější nový přírůstek v podobě Realme Narzo 50 Pro 5G. I přes dlouhý název se stále jedná o mobil střední třídy s výbavou, která by mohla dostačovat běžníému uživateli.

Realme 9 5G je novinka ve střední třídě

Specifikace tak akorát

Realme Narzo 50 Pro 5G se začíná prodávat prvně na indické trhu s cenou v přepočtu za 6 600 Kč, co se týče základního modelu. Ten má k dispozici 6 GB operační paměti a 128Gb úložiště. Zbylé specifikace obsahují například rychlejší Full HD+ AMOLED displej a procesor Dimensity 920 od Mediateku.

Realme Narzo 50 Pro 5G; Zdroj: Realme

Všemu dodává energii baterie o kapacitě 5000 mAh s podporou 33W nabíjení. Čtečka otisků prstů si našla své místo v displeji a jako bonus umí měřit i srdeční tep. Mobilu nechybí například stereo reproduktory nebo 3.5mm konektor pro sluchátka. Samotná fotografická výbava na zadní straně obsahuje 3 foťáky, ale jeden je jen 2MPx pro makro focení. Hlavní láká na 48MPx rozlišení a sekundární umí pořizovat ultra širokoúhlé snímky.

Realme Narzo 50 Pro 5G je vybaven Androidem 12 s nadstavbou Realme UI 3.0 a kromě podpory pro 5G zde najdete WiFi 6 a Bleutooth 5.2. Jde tedy o dobře vybavený mobil střední třídy, který bude dostačovat běžnému uživateli.

Specifikace Realme Narzo 50 Pro 5G

Zdroje: fonearena.com, amazon.in

Exit mobile version