Očekávaná novinka Sonos Ray: Nový kompaktní soundbar za dostupnou cenu

Očekávaná novinka Sonos Ray: Nový kompaktní soundbar za dostupnou cenu
2022-05-15T09:30:00+02:00
• 15. 5. 2022

Zdroj: Sonos

Společnost Sonos představila nový kompaktní soundbar Sonos Ray a rozšířila tak řadu soundbarů o další přírůstek. Podobně jako ostatní reprodukty z této řady i Sonos Ray přináší vysokou kvalitu zvuku pro sledování televize, filmů a dalšího multimediálního obsahu.

Nový kompaktní reproduktor Sonos Ray přinese skvělý zvukový zážitek

Soundbar Sonos Ray díky novým akustickým inovacím posouvá zase o kus výše laťku, díky čemuž přináší vyvážený zvuk, čisté dialogy a výrazné basy.  “Z našich domovů se stala kina, fitness studia, herní centra a další místa pro zábavu díky éře streamování obsahu nejen pro televizi, hudbu a filmy,” říká Patrick Spence, generální ředitel Sonos. “Ray usnadňuje zážitek z poslechu díky své kompaktní velikosti a působivému zvuku.”

ray close up 8192x5464x ray close up 2 8192x5464x

Zdroj: Sonos

Sonos Ray: Zvuk, který vás dostane

  • Zvuk vyplňující místnost: Na míru vyladěné vlnovody promítají zvuk od stěny ke stěně a pokročilé zpracování přesně umisťuje zvukové efekty v místnosti, abyste se stali součástí příběhu.
  • Precizní vyvážení zvuku: Patentovaná technologie proti zkreslení vytváří dokonale vyvážené basy, zatímco na míru vytvořená akustika přesně harmonizuje vysoké a středopásmové frekvence.
  • Vyladěno k dokonalosti: Stejně jako všechny reproduktory Sonos i Ray byl vyladěn zvukovými mistry Sonos z oblasti hudby a filmu. Technologie Trueplay přizpůsobí zvuk jedinečné akustice vašeho prostoru, takže váš obsah zní vždy tak, jak by měl.
  • Vylepšený poslech: Funkce Vylepšení kvality řeči zajistí ještě výraznější dialogy, takže vám neuteče ani slovo, zatímco funkce Noční zvuk sníží intenzitu hlasitých zvukových efektů, abyste doma nikoho nerušili.
  • Kompaktní design: Nezáleží na tom, zda Ray umístíte na svůj televizní stolek nebo do něj, jeho kompaktní design sedne každému prostoru.
  • Udržitelný zvuk: Ray je zabalen do dosud nejudržitelnějšího obalu ze 100% recyklovatelného papíru.

ray touch controls 8192x5464x ray touch controls 2 8192x5464x

Zdroj: Sonos

Sonos Ray patří k cenově dostupnějším soundbarům, který je vhodný jak pro domácí kino, tak také jako prvek pro multi-room systém v domácnosti. Je kompatibilní se všemi streamovacími službami, takže si můžete vychutnat filmy na Netflixu, nebo HBO, ale také si můžete bez problémů přehrát oblíbenou hudbu přes Spotify.

ray side white 6000x4000x

Zdroj: Sonos

Soundbar stačí jen zapnout a během chvilky sledujete, nebo posloucháte. Sonos Ray lze i dálkově ovládat a to buď přes dálkový ovladač, nebo aplikaci Sonos, či přes Apple AirPlay 2 a mnoho dalších. Přidáním dalších reproduktorů Sonos One pak vytvoříte skvělý zvukový systém poskytující dokonalý prostorový zvuk.

sonos soundbars black 6986x4657x

Zdroj: Sonos

Reproduktor Sonos Ray bude na českém trhu dostupný od 7. června a jeho prodejní cena bude 7 890 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat