Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Realme, Galaxy, Blackview

Novy projekt 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Xperie, Realme i Honor

Realme 9 5G

Realme uvedlo v poslední době několik modelů a mobil Realme 9 5G láká zejména na podporu nejmodernějších sítí, 120Hz displej a větší kapacitu baterie. Na zadní straně jsou sice tři foťáky, ale jen jeden se dá považovat za plnohodnotný. Ten má 50 MPx. K dispozici je ve dvou variantách, přičemž levnější stojí 6 490 Kč.

 

Specifikace Realme 9 5G

Blackview A90

Model A90 od Blackview není absolutní novinka, ale objevila se nově ve dvou obchodech. Cena je poněkud nižší, ale odráží se to na výbavě. Například displej má jen HD+ rozlišení a fotografická výbava je slabší. I tak by mohl dostačovat nenáročným uživatelům.

Specifikace Blackview A90

Samsung Galaxy A13

Samsung představil jeden ze svých nejlevnějších mobilů pro náš trh. Galaxy A13 se může pochlubit Full HD+ displejem a velkou kapacitou baterie s podporou rychlého nabíjení.

 

Specifikace Samsung Galaxy A13

Exit mobile version