Dyson ukázal sluchátka s čističkou vzduchu

Dyson ukázal sluchátka s čističkou vzduchu
2022-04-02T13:30:34+02:00
• 2. 4. 2022

Zdroj: Dyson

Značka Dyson v poslední době stoupla na popularitě především díky tyčovým vysavačům a jejich nejnovější zařízení pod názvem Zone bude hodně budit emoce. Singapurský producent si troufl neobvykle spojit bezdrátová sluchátka s čističkou vzduchu. Hlavní inženýr Jake Dyson dodal, že produkt nepřichází v souvislosti s pandemií Covid-19, ale je výsledkem 6letého vývoje, 500 prototypů a uplatnění 30 let zkušeností.

Žádný apríl

Vzpomínaná čistička vzduchu nasává okolní vzduch kolem sluchátek, kde je filtrován přes filtr typu FFP2. Potom přes přední magnetický štít přechází do úst a nosu. Navíc při návrhu mysleli na to, aby se vůbec nedotýkala úst/nosu. Nasazená technologie uvnitř umí rozpoznat rychlost pohybu, podle kterého upravuje množství prouděného vzduchu.

Maximálně můžete získat až 5 litrů čistého vzduchu za jedinou sekundu. Samozřejmostí je možnost používání sluchátek bez celého nástavce. Co se týče samotných sluchátek,  výrobce zmiňuje technologii potlačení okolního hluku zatím bez většího upřesnění. Maximální výdrž sluchátek činí 40 hodin a nabíjení probíhá přes USB-C port.

Za pouhých 20 minut dobíjení se dá dostat z 0 % na 60 % kapacity baterie. Při čištění vzduchu vydrží běžet 4,5 hodiny při nejnižším stupni či 90 minut za maximálního provozu. Bližší specifikace a doporučenou prodejní cenu bychom měli znát až koncem letošního roku.

dyson zone 3 3840x1800x

Dyson Zone 2016 | Zdroj: Dyson

dyson zone 2 3840x1800x

Dyson Zone 2021 | Zdroj: Dyson

Zdroje: dyson.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat