Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, levné i elegantní

hodinky 3 1280x720x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Xiaomi Watch, Powerwatch a mnoho levných modelů

Hodinky LIU

Na trh přichází nová značka chytrých hodinek LUI. Nabízí poměrně běžné možnosti jako dechová cvičení, kalorimetr, krokoměr, měření okysličení krve, měření srdeční aktivity, monitor spánku, music control, notifikace, počasí, přizpůsobitelný design ciferníku, smartwatch, stopky, upozornění na nečinnost a upozornění na pitný režim. Výdrž je několik dnů. Modely se liší zejména designem, což má dopad na cenu.

 

Michael Kors MKT5139 Gen 6

Po nějaké době jsme se také dočkali nových hodinek se systémem Wear OS. Nabízí se tedy poměrně standardní funkce, jako je třeba i placení v obchodech. Zde nechybí ani GPS.

MAREA B61002/5

Dále se nabízí model B61002/5 od MAREA, které se mohou pochlubit možností měření okysličení krve, krevního tlaku a samozřejmě srdečního tepu.

MAREA B58010

Další modely od MAREA jsou takřka stejné, tedy až na design. Zde se nabízí denní alarm, kalorimetr, krokoměr, menstruační kalendář, měření ekg, měření krevního tlaku, měření okysličení krve, měření srdeční aktivity, monitor spánku, notifikace, predpověď počasí, přizpůsobitelný design ciferníku, smartwatch, sportovní režimy, stopky, upozornění na nečinnost, upozornění na pitný režim.

 

Watchmark WL11

Hodinky Watchmark WL11 se mohou pochlubit elegantnějším designem, ale kromě toho mají ve výbavě sportovní režimy, měření pulsu, krevního tlaku, okysličení a EKG.

Tblitz KW19

Kategorie hodinek s kulatým displejem doplňuje model Tblitz KW19 za velmi nízkou cenu. I tak se nabízí monitor krevního tlaku, kyslíku v krvi a 24 hodinový snímač srdeční frekvence.

Exit mobile version