Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – levné, kulaté, dětské

hodinky 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, levné i elegantní

Hoco Y4

Na trhu jsou další chytré levnější hodinky s výdrží přibližně 5 dnů a kulatým displejem. Zvládají zobrazovat základní notifikace, nechybí sportovní režimy, měření tepu a spánku. Nezapomnělo se ani na voděodolnost.

SENBONO X28

Hodinky SENBONO X28 spadají také do levnější kategorie, ale nabízí robustnější provedení, podporují komunikační aplikace a mají certifikaci IP68. Poradí si změřením tepu, okysličení krve a také tlakem. Výdrž na jedno nabití se pohybuje kolem jednoho týdne, ale záleží na využití.

Xiaomi Haylou RT LS05S

Dnešní nejlevnější hodinky jsou Xiaomi Haylou RT LS05S, kde cena je pod hranicí tisíce korun. I tak nabízí výdrž 12 dnů na jedno nabití a nechybí možnost měření tepu. K dispozici je 12 sportovních režimů – chůze, rychlochůze, běh, běh na páse, jízda na kole, spinning, horolezectví, jóga, fotbal, basketbal, veslování, volný trénink.

Colmi ZL02

Hodinky Colmi ZL02 se nijak zvlášť neodlišují od modelů výše. I zde je udávaná doba na jedno nabití přibližně jeden týden. Nabízí se sledování spánku, srdeční frekvence a krevního tlaku.

Watchmark WE78

Na trhu je nový chytrý náramek, který se může pochlubit měřením tepu, krevního tlaku a také okysličení krve. Bohužel společnost neuvádí, jak dlouho vydrží na jedno nabití. Odhadujeme, že by se tento údaj mohl pohybovat kolem jednoho týdne.

Hodinky Watchmark

Společnost Watchmark uvedla na český trh několik modelů hodinek, které se liší zejména displejem, ale základ je stejný. Zvládají měřit tep o krevní tlak, přičemž se nabízí i monitorování okysličení krve.

Tcl Movetime MT42

Trh s hodinkami se rozšířil o dětský model Tcl Movetime MT42, ale ve skutečnosti se spíše jedná o malý mobilní telefon, jelikož lze vložit nanoSIM karta. Kromě toho mají k dispozici GPS, kameru a výdrž na jedno nabití se má pohybovat kolem sedmi dnů.

Exit mobile version