Dotekomanie.cz

WhatsApp pro iOS pracuje na anketách pro skupinové chaty

WhatsApp

Zdroj: Dotekomanie.cz

WhatsApp se snaží dotahovat konkurenci a chce nabídnout co nejlepší zážitek pro svou uživatelskou základu. Proto se poslední dobou dočkáváme poměrně velkého množství novinek a to jak pro Android, tak i pro iOS.

WhatsApp pro iOS pravděpodobně obdrží ankety pro skupinové chaty

Funkce, na které dle webu WABetaInfo WhatsApp pracuje, by měla přinést ankety pro skupinové chaty. Funkce je v tuto chvíli ve vývoji a není prozatím přístupná ani pro veřejný beta testovací kanál. Snímek z obrazovky toho zatím moc neukazuje, v podstatě můžeme pouze vidět pole pro vložení otázky.

Zdroj: WABetaInfo (se souhlasem)

WABetaInfo to komentuje: „Ankety nám umožní položit otázku a ostatní lidé se mohou účastnit hlasování. Upozorňujeme, že ankety budou k dispozici pouze ve skupinách WhatsApp a jsou koncově šifrovány… šifrovány jsou dokonce i vaše odpovědi! Takže pouze lidé ve skupině mohou vidět anketu a její výsledky.

Vzhledem k tomu, že se tato funkce prozatím nachází v ranném vývoji, nelze odhadnout, kdy bude zpřístupněna pro beta testery. Až po řádném otestování bude možné novou funkci vypustit pro širokou veřejnost.

Zdroje: 9to5mac.com, wabetainfo.com

Exit mobile version