Dotekomanie.cz

Výhodný tarif za 297 Kč – poslední šance ho získat [sponzorovaný článek]

jenny ueberberg kWeA7AD0LNA unsplash 6000x4000x

Fotka od Jenny Ueberberg z Unsplash

Najít v dnešní době tarif s nízkou cenou, neomezeným voláním, neomezenými SMS zprávami a také se slušnou porcí dat je jednodušší. Právě Vodafone nabízí jeden z nejvýhodnějších levnějších tarifů na trhu.

Neomezeně do všech sítí a 1,5 GB dat

Nejvýhodnější tarif široko daleko je tu pro nové zákazníky i pro všechny, kterým už nestačí předplacená karta. Nabídka platí jen do 31. 3. 2022, takže se musíte rozhodnout velmi rychle. Za cenu 297 Kč měsíčně získáte neomezené volání a neomezené SMS zprávy, přičemž dostanete v rámci tohoto tarifu 1,5 GB dat jako FUP.

Není zde jakákoliv podmínka úvazku. Tarif můžete užívat bez omezení a kdykoliv přejít na vyšší tarif. Získat tento skvělý tarif můžete v e-shopu Vodafone.

Jak je to s roamingem a voláním do zahraničí?

V EU, Norsku, Lichtenštejnsku, Velké Británii a na Islandu jste jako doma, takže voláte, SMSkujete i datujete neomezeně a máte k dispozici i celou porci dat bez jakýchkoliv poplatků. Jen si nezapomeňte zapnout roaming, aby všechno fungovalo, jak má.

Ve světě si pak můžete vybrat ze dvou roamingových služeb:

Nabídka není určena pro právnické osoby, pro firemní zákazníky s rámcovou smlouvou, ani pro zákazníky Vodafone OneNet. Ti si ale určitě vyberou z jiných na míru šitých nabídek.

Exit mobile version