Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy F23 5G je další novinka střední třídy

webcast banner 1245x700x

Zdroj: Samsung

Samsung v posledním týdnu představil několik modelů a dnes již víme, že na český trh zamíří novinky Galaxy A13 a Galaxy M23. Jihokorejský gigant ale nepolevuje a představuje další novinku v podobě Samsungu Galaxy F23. Jedná se o poměrně dobře vybavený mobil střední třídy s podporou 5G.

Slušná střední třída

Novinka může zaujmout Full HD+ displej s frekvencí až 120 Hz, ale Samsung zde nepoužil AMOLED technologii. Místo toho je zde LCD panel. Není tak divu, že si čtečka otisků prstů našla své místo na boku zařízení. O výkon se zde stará Snapdragon 750G, který má dostatek výkonu i pro náročnější úživatele.

Galaxy F23 5G; Zdroj: Samsung

Co se týče fotografické výbavy, tak na zadní straně je standardní sestava, kde hlavní roli hraje 50MPx snímač. Další má 8 MPx a poslouží pro ultra širokoúhlé snímaní. Třetí foťák je jen pro makro focení. Přední strana nabízí ve výřezu 8MPx snímač. Galaxy F23 5G má baterii o kapacitě 5000 mAh a je zde i podpora pro 25W nabíjení. Mobil rovnou dostal Android 12.

Jedná se tak o slušný mobil střední třídy s přímou podporou sítí páté generace. Nejnižší verze má nastavenou cenu v přepočtu přibližně 5 400 Kč. Je otázkou, jestli se tato novinka dostane na český trh a za jakou cenu. V tuto chvíli nám zatím české zastoupení společnosti Samsung neposkytlo jakékoliv informace.

Specifikace Samsung Galaxy F23 5G

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version