Dotekomanie.cz

Oppo představilo Reno7 4G

bg pc 9ac0eejpg 3220x1442x

Zdroj: Oppo

V druhé polovině minulého roku společnost Oppo představila novou sérii Reno7, která se dostala na globální trh s několika změnami v únoru. V březnu byl uveden ještě model Oppo Reno7 Z 5G a dnes zde máme další přírůstek Oppo Reno7 4G. Jak už název napovídá, došlo hlavně na snížení specifikací a není zde podpora pro sítě páté generace.

Reno7 4G

Nejde ale jen o odebrání podpory pro 5G. Souvisí s tím také výměna procesoru, který již nemusí mít integrovaný modem pro modernější mobilní sítě. I tak Oppo zvolilo poměrně dobrou náhradu v podobě Snapdragonu 680. Dobrou zprávou může být fakt, že některé specifikace zůstávají, zejména kolem displeje. Ten je stále typu AMOLED s 90Hz frekvencí a s Full HD+ rozlišením.

Zdroj: Oppo

Největší změny se odehrály na zadní straně, kde je nově k dispozici 64MPx hlavní foťák. Další dva mají jen po 2 MPx, ale třeba takový makro snímač má kolem sebe LED přisvícení pro lepší zachycení detailů. Oppo se hlavně chlubí předním 32MPx foťákem. Jde o senzor Sony IMX709 s filtrem RGBW a navíc má nabízet lepší HDR selfie snímky.

Také došlo na snížení rychlosti nabíjení. Baterii o kapacitě 4500 mAh lze tak nabíjet pomocí 33W technologie. Mobil nemá slot pro microSD kartu, ale nabízí se konektor pro sluchátka a navíc je zde certifikace IPX4, díky čemuž by neměl mobilu vadit lehký déšť. Oppo Reno7 4G je také ve variantě s umělou kůží. Cena této novinky je v přepočtu přibližně osm tisíc korun. Jestli a kdy se dostane na evropský trh, není zatím známo.

Specifikace Oppo Reno 7 4G

Zdroje: gsmarena.com, oppo.com

Exit mobile version