Dotekomanie.cz

Huawei Watch dominují prodejům v Česku. Teď se vyplatí vyměnit staré hodinky za nové [sponzorovaný článek]

1200 675 Huawei Watch GT 3 1200x675x

Chytré hodinky Huawei jsou mezi českými uživateli nevídaně oblíbené. Podle nejnovější analýzy IDC dokonce absolutně dominují tuzemském trhu. Pokud i vám padly smartwatch od Huawei do oka a přemýšlíte nad jejich koupí, máte teď ideální příležitost k nákupu. Obzvlášť, pokud se rozhodnete pořídit si aktuálně zlevněné Huawei Watch 3 ProWatch GT 3 nebo Watch GT 2 Pro.

Nejlepší cena při obměně

Mobil Pohotovost totiž u všech tří výše zmíněných modelů nabízí slevy a především pak speciální bonus na výkup, který je dočasně navýšen na 15 %. To znamená, že pokud si koupíte některé z uvedených hodinek Huawei a zároveň dáte na výkup v podstatě jakékoli své stávající zařízení (chytré hodinky, telefon, tablet nebo třeba herní konzoli), dostanete se na nejlepší výkupní cenu. Rozdíl mezi cenou hodinek a výkupní cenou vašeho zařízení si pak dokonce můžete rozdělit do 26 měsíců a docítil tak nejnižší měsíční splátky.

Výše splátky za hodinky Huawei kalkulována proti průměrné výkupní ceně zařízení:

Chytré hodinky Huawei jsou oblíbené především díky svému preciznímu zpracování z prémiových materiálů, celé plejádě moderních senzorů a podpoře telefonních hovorů. V čem ale Huawei hodinky dominují, je bezesporu výdrž – prakticky všechny modely vydrží na jedno nabití úctyhodných 14 dní.

Exit mobile version