Honor X7 nově k dispozici v Česku aktualizováno

Honor X7 nově k dispozici v Česku [aktualizováno]
2022-05-16T11:25:15+02:00
• 16. 5. 2022

Zdroj: Honor

Aktualizováno 16. 5.

Dva měsíce po uvedení Honor uvádí na český trh model Honor X7. Ten je dostupný v černé a stříbrné barvě za doporučenou cenu 4 490 Kč. Jde ale o akční cenu. Není známo, do kdy bude dostupná. Standardní cena je 4 990 Kč.

Honor X8 přichází do Česka [aktualizováno]

Původní článek 28. 3.

Měsíc březen uzavírá třetí novinka z dílny společnosti Honor a opět bude součástí řady X, kam v uplynutých dnech zavítala dvojice modelů s označením X8/X9. Již při letmém pohledu do seznamu výbavy je jasné, že tentokrát jde o základního zástupce zapadající do střední třídy mobilního trhu. To by později měla také potvrdit konečná prodejní cena.

Jen pro nenáročné

Výrobce do čela postavil 6,74palcový IPS LCD panel s HD+ rozlišením, 90Hz frekvencí a tradiční „Waterdrop“ výřez pro 8megapixelovou selfie kamerku. Do vnitřku byl nasazen procesor Snapdragon 680 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště, které si navíc rozumí s paměťovou microSD kartou díky přítomnému slotu.

x7 1920 100 860x895x

Honor X7; Zdroj: Honor

Zadní část obsadila celkem čtveřice fotoaparátů v obsazení – hlavní 48MPx, širokoúhlý 5MPx, makro 2MPx, hloubkový 2MPx objektiv. O lehce nadstandardní výdrž se postará 5 000mAh článek baterie, který doprovází technologie rychlého 22,5W nabíjení. Po stránce softwaru je k dispozici operační systém Android 11 pod rozhraním Magic UI 4.2.

Pozornosti neunikne ani boční čtečka otisků prstů, USB-C port, 3,5mm sluchátkový jack nebo funkce dual-SIM. Nakonec na prodejní pulty se dostanou dvě barevné verze (modrá, stříbrná).

Zdroje: hihonor.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat