Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – Aligator, Marea, Armodd a jedny pro vzdálené sledování

hodinky 33 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – sportovní, levné, drahé, elegantní

Watchmark WF800

Jako první hodinky zde máme Watchmark WF800, které sice mají trochu vyšší cenu, ale nabízí se zde funkce jako měření teploty těla, měření krevního tlaku, tepu, EKG, okysličení krve a dokonce je zde laserová terapie pro vylepšení vlastností krve. Nechybí analýza spánku. Hodinky podporují vzdálené monitorování, takže takto můžete sledovat zdravotní stav svého příbuzného. Hodinkám nechybí odolnost vůči vodě, sportovní režimy a další funkce.

Aligator Watch Grace

I česká značka nabízí na našem trhu nové hodinky Aligator Watch Grace. Jejich cena je kolem dvou tisíc korun, za což dostanete například týdenní výdrž na jedno nabití, měření tepu, analýzu spánku, podporu sportovních aktivit, notifikace a dokonce jsou v balení tři řemínky.

Hodinky Marea

Na trhu nově najdete hodinky značky Marea. Ty se pohybují v cenové hladině do tří tisíc korun a nabízí podobné specifikace. Standardně je zde měření tepu i okysličení krve. Některé modely se navíc chlubí možností monitorování krevního tlaku. Jejich výdrž se pohybuje od tří do sedmi dnů, dle modelu. Můžeme odhadovat, že se jedná o stejnou platformu v různých provedeních.

Hodinky ARMODD

Podobně je na tom značka ARMODD, která má nově na českém trhu celou řadu hodinek. Jejich cena se pohybuje většinou do dvou tisíc korun a také nabízí měření tepu, okysličení a některé zvládají i měření tlaku. Jedná se o standardní hodinky s podporou notifikací a sportovních funkcí. Výdrž je také od tří do sedmi dnů dle modelu.

Exit mobile version