Dotekomanie.cz

Nubia Redmagic 7 a 7 Pro oficiálně, došlo dokonce na UDC

redmagic 1282x746x

Nubia Redmagic 7; Zdroj: Nubia

Nubia nějakou dobu lákala na uvedení nových herních smartphonů a dnes jsme se konečně dočkali. Sice jsme tak nějak očekávali mobily konstruované speciálně pro hráče, ale i tak společnost překvapila, zejména modelem Nubia Redmagic 7 Pro.

Nejlepší herní mobily?

Jak byste asi očekávali, oba mobilní telefony nabízí nejmodernější procesory od Qualcommu, LPDDR5 a UFS 3.1. Vše navíc podpořeno softwarem a dalšími vychytávkami pro co největší výkon. Firma se i tentokrát soustředila na chlazení těchto herních mobilů, takže je součástí aktivní větráček, přičemž u modelu Pro je více účinný.

Nubia Redmagic 7; Zdroj: Nubia

Základní model Nubia Redmagic 7 se může pochlubit 165Hz displeje a 120W nabíjením. Fotografická výbava je více méně standardní. Lze si ale všimnout, že firma nezvolila umístění přední kamery do otvoru nebo výřezu. Nechtěla narušit prožitek z hraní, takže je horní hrana o něco silnější.

Nubia Redmagic 7 Pro; Zdroj: Nubia

Nubia Redmagic 7 Pro ale má velmi symetrické rámečky a samotná přední kamera jakoby zmizela. Nemusíte se obávat, že by zde došlo na použití výsuvného mechanismu nebo sekundárního displeje pro použití zadních kamer. Nubia Redmagic 7 Pro má UDC, tedy kameru zabudovanou do displeje. V tomto případě se nabízí 16MPx senzor. Musíme si počkat na první ukázkové snímky, ale asi bude dostatečná pro video hovory a selfie za dobrého světla. Nubia zřejmě použila technologii své mateřské firmy ZTE, která má v této oblasti dostatek zkušeností. Verze Pro má ale kvůli tomu sníženou frekvenci displeje, ale na druhou stranu nabíjení je ještě rychlejší a kapacita baterie také narostla. Mobilům nechybí dodatečná tlačítka vhodná pro hraní a mají stereo reproduktory.

Nubia Redmagic 7 a Nubia Redmagic 7 Pro; Zdroj: Nubia

Společnost oznámila, že mobily bude prvně uvedeny v Číně, ale následně se dostanou na globální trh. Uvedení pro svět se odehraje 22. února a do prodeje novinky zamíří 10. března. Ceny pro Evropu zatím neznáme, ale v Číně se budou prodávat za:

Specifikace Nubia Redmagic 7

Specifikace Nubia Redmagic 7 Pro

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version