Dotekomanie.cz

iPhone 13 a 13 mini poprvé zlevňují, cena spadla o 1 700 Kč [sponzorovaný článek]

1200 675 iPhone 13 mini black 1200x675x

iPhone 13 a iPhone 13 mini jsou vůbec poprvé ve slevě a společně s nimi padly do slev také Apple Watch SE. Mobil Pohotovost dočasně nabízí iPhony 13 levněji až o 1 700 korun, a Apple Watch SE až o 800 korun levněji. Na všechny iPhony navíc dostanete zdarma prodlouženou 3letou záruku.

iPhone 13 poprvé ve slevě

Sleva se vztahuje na všechny barevné i kapacitní varianty iPhonů 13 a 13 mini. Pokud navíc při koupi nového iPhonu zároveň prodáte svůj stávající telefon, tablet nebo chytré hodinky, získáte 5% bonus k výkupní ceně. Vyplatí se tak využít speciální službu Koupíš, Prodáš, Splácíš, kdy vás iPhone 13 mini může vyjít jen na 385 Kč rozdělených do 26 měsíců. U Mobil Pohotovosti k telefonu zároveň získáte prodlouženou záruku na 3 roky, a to zcela zdarma

Apple Watch SE levnější o stovky korun

O několik stovek levnější jsou teď také Apple Watch SE. Sleva se přitom vztahuje na všechny barevné varianty a dokonce i na verzi Cellular a edici Nike – kompletní seznam zlevněných Apple Watch SE najdete na zde.

Také v případě Apple Watch můžete u Mobil Pohotovosti snadno vyměnit staré hodinky za nové. Cena nových Apple Watch se vám pak poníží o výkupní cenu starých smartwatch. A pokud si necháte doplatek rozdělit do splátek díky službě Koupíš, Prodáš, Splácíš, vyjdou vás Apple Watch SE třeba jen na 208 Kč měsíčně.

Exit mobile version