Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – celá nová série Garmin a několik zajímavých kousků

hodinky 2 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – pro sportovce, levné, i dětské

Denver SW-173

Hodinky Denver SW-173 patří mezi ty základní. Nabízí možnost měření tepu, spánku, kalorií a sportovních výkonů. Na jedno nabití mají zvládnout přibližně dva týdny provozu a nechybí odolnost vůči vodě.

CARNEO GuardKid+ 4G Platinum

Segment chytrých hodinek pro děti se rozšířil o model CARNEO GuardKid+ 4G Platinum, kde se nabízí GPS, mobilní připojení, podporu videohovorů, SMS zpráv a nechybí ani odolnost vůči vodě. Na jedno nabití mají zvládnout 4 dny provozu.

Nové Garmin hodinky

Garmin představil hodinky Fēnix 7 a Epix. Je vidět, že společnost nehodlá vstupovat na český trh s jedním kusem za druhým. Do obchodů zamířily snad všechny modely. Je pravdou, že se jedná o dražší hodinky, ale zde si jednoduše majitel zaplatí za kvalitu, funkce, značku a také lepší materiály.

Garmin fenix 7S

Garmin fenix 7S PRO Solar

Garmin fenix 7 PRO Glass

Garmin fenix 7S Solar

Garmin fenix 7 PRO Solar

Garmin fenix 7S PRO Sapphire Solar

Garmin fenix 7X Solar

Garmin fenix 7 Solar

Garmin fenix 7X Sapphire Solar

Garmin fenix 7 Glass

Garmin fenix 7 Sapphire Solar

Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar

Garmin fenix 7X PRO Solar

Garmin fenix 7S PRO Glass

Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar

Garmin epix 2 PRO Sapphire

Garmin epix PRO

Exit mobile version