WhatsApp v tichosti zavedl podporu chatu s podporou přímo v aplikaci

WhatsApp v tichosti zavedl podporu chatu s podporou přímo v aplikaci
2022-01-21T08:00:04+02:00
• 21. 1. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aplikace WhatsApp je nejpopulárnější chatovací platformou, která je vlastněná společností Meta, dříve Facebook. Čas od času mohou uživatelé narazit na nějaký problém a aby jej mohli co nejdříve a nejjednodušeji vyřešit, mají nyní možnost kontaktovat podporu přímo v aplikaci skrze chat.

WhatsApp nově umožňuje chat s podporou

Možnost kontaktovat podporu skrze chat se objevila již vloni v březnu v rámci beta kanálu. V následujících měsících ale byla z aplikace odebrána. Nyní se objevuje znovu a jak se zdá, je dostupná již pro všechny ve stabilní verzi. Pokud chcete kontaktovat podporu, můžete tak učinit přes „Nastavení“ -> „Nápověda“ -> „Kontaktujte nás“. Zde se nachází okno pro vložení dotazu. Potvrzením tlačítka „Další“ vám bude nabídnutá znalostní databáze na nejčastější dotazy. Pokud odpověď na váš dotaz v seznamu nenaleznete, odešlete svůj svůj dotaz klepnutím na „Odeslat dotaz Podpoře aplikace WhatsApp“.

ctvrtek 20 led 2022 09 29 13 4320x2700x

Zdroj: Dotekomanie

Chat s podporou WhatsApp se pak objeví mezi ostatními chaty a tváří se jako standardní komunikace. Abyste měli jistotu, že opravdu komunikujete s podporou a nikoliv s podvodníky, kteří se za podporu vydávají, je komunikace označena zelenou „fajfkou“. Ta potvrzuje, že se jedná o ověřený účet týmu podpory WhatsApp. V tuto chvíli není jasné, zdali je již funkce přístupná všem. My jsme tuto možnost otestovali na stabilní verzi 2.21.243.1 pro iOS.

logo-app WhatsApp Messenger Developer Zdarma iOS logo-app WhatsApp Messenger WhatsApp Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat