Vodafone nabízí 30 GB dat za 166,5 korun měsíčně u předplacenky, má to ale háček

Vodafone nabízí 30 GB dat za 166,5 korun měsíčně u předplacenky, má to ale háček
2022-01-20T15:00:35+02:00
• 20. 1. 2022

Zdroj: Vodafone

2

Není to tak dávno, co Kaktus představil předplacenku Neřešto, kde je k dispozici 6 GB, neomezené sociální sítě a minuty a SMS zdarma za 300 Kč. Dále je zde novinka SIMPLE, kde nejnižší tarif přijde na 399 Kč, za což dostanete neomezené volání a 2 GB dat. Ještě do konce ledna je například možné využít nabídku od T-Mobile za 300 Kč, kde je neomezené volání a SMS společně s 1 GB. Vodafone na to reagoval uvedením speciální edice předplacené karty a dnes zde máme další dvě podobné novinky.

Speciální edice

Mobilní operátor se zřejmě rozhodl pro vytváření speciálních edicí v omezením množství, ale ve výsledku se jedná o promo akce, v rámci kterých dostanete na určitou dobu zvýhodnění. Novinkou je Datová karta 30 GB (předplacená karta), kde si můžete vybrat ze dvou variant. Pakliže zvolíte verzi na 3 měsíce, můžete každý měsíc čerpat 30 GB. Tato verze stojí 599 Kč. Když si ale zvolíte 6 měsíců, cena je 999 Kč. Lze se tedy dostat na 166,5 Kč měsíčně za 30 GB. Tato speciální edice ale neslouží jen data. Lze i volat a posílat SMS zprávy, přičemž účtování je 3,50 Kč za minutu volání a 1,90 Kč za SMS.

Datova karta 30 GB 1653x1417x

Zdroj: Vodafone

Je zde ale háček. Pokud vyčerpáte 30 GB, tak je na kartě nastaveno automatické navýšení o 250 MB za 49 Kč. Nemusíte se ale bát, že by se vše dělo bez informování. Vodafone uvádí na svých stránkách následující:

Pokud svůj měsíční objem 30 GB vyčerpáte, poběží internet dál plnou rychlostí a datový objem vám budeme automaticky navyšovat po 250 MB za cenu 49 Kč. O čerpání dat i každém navýšení vás budeme informovat SMSkou na kontaktní telefonní číslo. Své čerpání také můžete sledovat v Můj Vodafone.

Po uplynutí zaplacené doby v rámci promoakce nelze udělat obnovení. Pokud budete chtít například i po 6 měsících používat nadále připojení k internetu, budete si muset vybrat jeden ze stávajících datových balíčků bez zvýhodnění. Datová karta 30 GB je k dispozici v limitovaném množství, dle operátora se jedná o tisíce kusů. I tak se může jednat pro mnohé o zajímavou nabídku. Nabídka platí jen pro nové SIM karty s telefonním číslem.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jen dodam info od operatora, co jsem zjistoval. Internet funguje i v zahranici a sim se musi aktivovat do 6 mesicu od objednani. Objednal jsem si dve na rok :) ja jsem spokojeny. Skoda, ze je to omezene casove, ale za rok muze VF s necim podobnym jako O2 se 100gb po roce obnovil akci.

Směšný…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat