Dotekomanie.cz

Vivo Y33T je další přírůstek do střední třídy

vivo y33t 1608x953x

Vivo Y33T; Zdroj: Vivo

Nedávno jsme se dočkali rozšíření řady Y u společnosti Vivo o nový levný model a dnes zde máme další novinku. Výrobce v tichosti uvedl Vivo Y33T. Už jen podle značení je jasné, že se bude jednat o vybavenější mobil, ale na druhou stranu to nebude mít jednoduché ve své třídě.

Vivo Y01 je novinka s větší kapacitou baterie a cenou pod 3 tisíce

Vivo Y33T

Vivo Y33T zapadne do kategorie střední třídy, aspoň z pohledu základních specifikací. Nabízí se větší Full HD+ displej, baterie o kapacitě 5000 mAh a poměrně štědrá velikost operační paměti na tuto třídu. Samozřejmostí je i rychlejší nabíjení, konkrétně je podporována až 18W technologie. Firma zvolila procesor Snapdragon 680 a k dispozici je jen LTE. Skoro by se dalo říci, že se jedná o odpověď na Realme 9i, kde najdeme podobné specifikace, ale u Vivo Y33T chybí stereo nebo rychlejší nabíjení.

Vivo Y33T; Zdroj: Vivo

Zadní foto modul má k dispozici tři foťáky, ale dva mají jen 2MPx senzory, takže budou sloužit jen pro dodatečné efekty. Hlavní snímač má 50 MPx. Vivo Y33T přichází s Androidem 11, což je trochu škoda, aspoň nějak by vyniknul a na nějaký čas by uživatelé nemuseli vyhlížet aktualizaci. Jinak zde nejsou nějaké bonusové vlastnosti.

Vivo Y33T má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 5 500 Kč, což je relativně dobrá částka, ale na druhou stranu je v tomto segmentu poměrně silná konkurence. Jak již bylo uvedeno, podobné specifikace a možná o trochu lepší nabízí Realme 9i.

Specifikace

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com

Exit mobile version