Dotekomanie.cz

Vivo Y21T je novinka v nižší třídě

oppo 2 1525x805x

Vivo Y21T; Zdroj: Vivo

Vivo pokračuje v představování novinek. Po uvedení modelů série S zde máme další přírůstek, tentokrát do nižší třídy. Vivo Y21T nabízí trochu atypickou výbavu, zejména samotný procesor trochu vybočuje.

Nové vivo S12 a S12 Pro zaujmou selfie kamerami a rychlým nabíjením

Slušná střední třída?

Vivo Y21T je vybaven procesorem Snapdragon 690, což je model s přímou podporou sítí páté generace. V tomto případě ale došlo jen na použití LTE, tedy 4G. Firma z nějakého důvodu nechává 5G neaktivované. Co se týče další zajímavých specifikací, tak na zadní straně se nachází 50MPx snímač. Další dva foťáky jsou spíše jen pro dodatečné efekty, jelikož mají po 2 MPx.

Vivo Y21T; Zdroj: Vivo

O energii se stará baterie s kapacitou 5000 mAh a s podporou 18W nabíjení. Vzhledem absenci 5G a jen HD+ rozlišení displeje, odhadujeme, že mobil vydrží bez větších problémů i dva dny na jedno nabití. Co se týče displeje, byl použit LCD panel s úhlopříčkou 6,51 palců. Vivo se chlubí použití technologie na virtuální rozšíření operační paměti. Mobil tak nabízí 6+2 GB.

Specifikace

Cena Vivo Y21T je nastavena v přepočtu na 4 800 Kč, což není špatná částka za takto vybavený smartphone., jen ten displej mohl mít aspoň Full HD+ rozlišení. Očekáváme, že se dostane i do Evropy, případně do České republiky.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version