Dotekomanie.cz

Vivo V23 a V23 Pro jsou novinky s proměnlivou barvou

Vivo V23 1473x875x

Zdroj: Vivo

Vivo se snaží nabídnou větší množství mobilů, zejména ve střední třídě. Dnes jsme se dočkali dvou novinek označených jako Vivo V23 a Vivo V23 Pro. Mají poměrně dobré specifikace, ale jedna barevná verze umí nabídnout i další barvy povrchu. Tělo totiž reaguje na okolní světlo.

Vivo Y21T je novinka v nižší třídě

Ne jen jedna barva

Vivo se pochlubilo zlatou variantou, která má speciální povrch reagující na UV záření, i umělé. Barva se tak mění do zelené a modré. Po vystavení světlu dokáže udržet novou podobu až po dobu 6 minut. Existuje ale také matná verze, která ale nemění barvu.

Oba mobily jsou si dosti podobné, aspoň z pohledu specifikací a rozměrů. Menší je Vivo V23, ale lehčí je naopak Vivo V23 Pro. Rozdíly v kapacitě baterie jsou nepatrné, stejně jako v případě úhlopříčky displeje. V obou případech se nabízí 90Hz AMOLED panel s integrovanou čtečkou otisků prstů.

Zdroj: Vivo

Oba mobily se chlubí duálními předními foťáky, přičemž sekundární je určen pro ultra širokoúhlé snímky. Bonusem navíc je duální přední LED přisvícení pro lepší fotografie. Vivo V23 a Vivo V23 Pro jsou vybaveny 44W nabíjením. Zadní strana nese celkem tři foťáky. 2MP makro snímač a 8MPx ultra širokoúhlý je u obou modelů, liší se jen hlavními foťáky. Vivo V23 má 64MPx senzor, Vivo V23 Pro naopak disponuje 108MPx foťákem.

Vivo V23 začíná s cenou v přepočtu na 8 800 Kč, verze Pro pak startuje v přepočtu na 11 400 Kč. Zatím nemáme informace o dostupnosti u nás, ale odhadujeme, že se dostanou do Evropy.

Specifikace Vivo V23

Specifikace Vivo V23 Pro

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version