Série Samsung Galaxy S22 se představí 9. února aktualizováno

Série Samsung Galaxy S22 se představí 9. února [aktualizováno]
2022-01-26T06:30:11+02:00
• 26. 1. 2022

Zdroj: Samsung

Aktualizováno 26. 1.

Po několika dnech zde máme další informace od Samsungu. Konečně zveřejnil datum představení novinek pro tento rok. Stane se tak 9. února v 16:00 našeho času. Kromě lákání na herní možnosti mobilů a také návrat zařízení se stylusem, máme očekávat lepší vlastnosti mobilů při focení v noci.

Původní článek 21. 1.

Konec roku a začátek toho nového vždy přinese několik novinek, zejména z kategorie top modelů. Například jsme se již dočkali uvedení Realme GT2 Pro, Xiaomi 12 nebo OnePlus 10 Pro. Nyní je řada na Samsungu, který jako obvykle odstartoval uvedení mobilů představením procesoru, který se v nich bude objevovat na některých trzích. Nyní startuje kampaň k samotným top modelům.

Reinkarnace Galaxy Note

Standardně se dočkáme jen první upoutávky a poté dojde na zveřejnění informací kolem termínu, času a podobně. Letos ale Samsung udělal menší změnu. K samotnému videu vyšel i článek přímo na stránkách Samsungu, kde Dr. TM Roh (president pro obchod v Samsungu) uvádí v delším textu příchod letošních hlavních smartphonů.

Dá se říci, že v textu nejsou bližší detaily k mobilům, ale vyjadřuje se zejména ke zrušení samostatné série Galaxy Note. V textu Dr. TM Roh uvádí, že naslouchají fanouškům a samotný mobil se stylusem S Pen se stane součástí série Galaxy S. Z textu vyplývá, že pokud budete chtít nejvybavenější mobil se stylusem na trhu, budete muset zakoupit Galaxy S22 Ultra.

O samotným mobilech se toho ví již poměrně hodně a více méně jen čekáme na potvrzení specifikací, zveřejnění cen, dostupnosti a případně na novinky v softwarové výbavě. Je ale otázkou, jestli mobily budou mít například nové operační paměti, když nejnovější procesor Exynos 2200 podporuje jen předchozí generaci.

Samsung sice zatím neuvedl, kdy se konkrétně dočkáme představení, ale spekuluje se o 9. únoru.

Zdroje: fonearena.com, news.samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat