Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Poco, Vivo, Motorola, Aligator

mobily 24 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – odolné novinky i mobil pro seniory

Poco F3

Poco F3 není nějakou novinkou na českém trhu, ale nově se objevuje konfigurace s 8 GB operační pamětí a 128GB úložištěm. Sice byl tento model uveden takřka před rokem, stále nabízí velmi dobré specifikace i za danou cenu.

Specifikace Poco F3

Motorola Defy

Motorola v tichosti uvedla novinku Defy, která míří do kategorie odolných smartphonů. Dokonce zde najdeme i poutko, což je věc, kterou jsme neviděli u mobilu roky. Cena je poněkud vyšší při pohledu na specifikace, ale zde zákazník platí právě za odolnost a certifikace. Model se již párkrát objevil v českých obchodech, ale asi až nyní je zařazen do běžné nabídky.

Specifikace Motorola Defy

Vivo Y01

Vivo uvedlo levnější mobil na český trh, přičemž tomu odpovídají i samotné specifikace. Jedinou specifikací, která by zde mohla zaujmout, je právě kapacita baterie, která se zastavila na hodnotě 5 000 mAh.

Specifikace Vivo Y01

Aligator FiGi Note 1C

Do pomyslného souboje s Vivo jde i česká značka s novinkou Aligator FiGi Note 1C, která je také pod hranicí tří tisíc korun. Zde je sice slabší baterie, ale nabízí se například USB C nebo čtečka otisků prstů.

Specifikace ALIGATOR FIGI NOTE 1C

Exit mobile version