Dotekomanie.cz

Akční kameru Insta360 Go 2 Tiny nyní můžete získat za super cenu [sponzorovaný článek]

360 GO 2000x1134x

Akční kamera Insta360 Go 2 Tiny je vůbec nejmenší akční kamerou současnosti. Její váha je zhruba 6x nižší než u běžných akčních kamerek. Nabídne skvělé parametry a to vše za bezkonkurenční cenu!

Super akční kamera Insta360 Go 2 za bezkonkurenční cenu

Kamera nabídne  snímač, který dokáže natáčet video s rozlišením 1 440 pixelů se snímkovací frekvencí 50 fps což zajistí kvalitní a plynulá videa. Kamerka je vodotěsná do 4 metrů a je vybavena certifikací IPX8 doplněná o ochranu objektivu.

Kamerka je tak malá, že ji je možné vzít kamkoliv a nezabere vám příliš mnoho místa. Je vybavena stabilizací FlowState, která zajistí dokonale stabilizovaný obraz. Funkce Horizon Lock zajistí pomoci s vyrovnání foceného horizontu. Kamera si poradí i se zpomaleným videem, kdy klíčový okamžik zachytí až 4násobně pomaleji s plynulostí 120 snímků za sekundu.

Pokud rádi pořizujete hyperlapse a timelapse videa, pak je tahle kamera přesně pro vás. Se zabudovanou funkcí pro hyperlapse videa dokáže zachytit svět kolem vás až 6násboně rychleji. V noci pak poslouží funkce Nightlapse.

Ke kameře získáte i nabíjecí pouzdro, které není pouze nabíjecím pouzdrem, ale také ovladačem a stativem v jednom. Za pouhou půl hodinu nabíjení získáte 2,5 hodiny natáčecího času. Jako ovladač dokáže obsluhovat kameru do vzdálenosti 10 metrů. Pokud nemáte kameru kam umístit, pouzdro můžete použít i jako ministativ, nebo selfie tyč.

Specifikace:

Akční kamerku Insta360 Go 2 Tiny můžete získat ZDE za akční cenu 268,49 EUR (zhruba 7 000 Kč) s dopravou z německého skladu zdarma.

Exit mobile version