Dotekomanie.cz

Xiaomi Watch S1 byly představeny, přináší měření kyslíku v krvi, AMOLED displej a safírové sklo

xiaomi watch s1 3 1200x952x

Zdroj: Gizmochina

Na dnešní předváděcí akci Xiaomi představilo hned několik nových produktů a také nový systém MIUI 13 a MIUI 13 Pad. Mezi produkty, které rozhodně nesmí uniknout pozornosti, jsou chytré hodinky Watch S1, které přináší skvělé specifikace.

Xiami Watch S1 přichází se skvělou výbavou a zajímavou cenou

Hodinky Xiaomi Watch S1 se totiž mohou blýsknout nejen elegantním designem klasických hodinek, ale také mnoha pokročilými funkcemi a v neposlední řadě skvělým AMOLED displejem, který získal ochranu v podobě safírového skla.

Zdroj: Gizmochina

Hodinky jsou vybaveny 1,43palcovým AMOLED dotykovým displejem s hustotou 326 PPI. Displej je zasazen do lunety z nerezové oceli a je krytý safírovým sklem. AMOLED displej bude zárukou skvělé čitelnosti displeje i na slunci. Hodinky budou k dispozici jak s koženým řemínkem, tak i sportovně laděným silikonovým. Hodinky podporují 117 fitness režimů a jsou vodotěsné až do 5 atmosfér. Mezi pokročilé funkce patří podpora sledování spánku, měření tepové frekvence na zápěstí a měření kyslíku v krvi. Hodinky jsou rovněž vybaveny technologií NFC pro bezkontaktní platby a také podporují volání skrze Bluetooth a dvoufrekvenční určování polohy GNSS.

Zdroj: Gizmochina

Xiaomi Watch S1 jsou vybaveny baterií s kapacitou 470 mAh, která využívá magnetického nabíjení a zajistí výdrž na jedno nabití až 12 dní. V pohotovostním režimu pak hodinky vydrží až 24 dní. Pochlubit se mohou také podporou aplikací třetích stran, jako jsou například NetEase Cloud Music, Baidu Maps a mnoho dalších. Aplikace třetích stran jsou dostupné pouze pro uživatele Androidu. Xiaomi Watch S1 by se měly začít prodávat v Číně 31. prosince a stát by měly zhruba 173 dolarů, což v přepočtu činí 3 810 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version