Dotekomanie.cz

Oppo představilo K9x, mobil s rychlejším displejem a nabíjením

oppo k9x 1555x884x

Zdroj: Oppo

Společnost Oppo má poměrně široké portfolio smartphonů střední třídy. V poslední době jsme se dočkali několika novinek řady Oppo K. Konkrétně jsou na trhu modely K9s, K9 Pro a samozřejmě základní verze K9 5G. Dnes zde máme novinku Oppo K9x. Ta více méně zapadaá do celé řady a odlišuje se jen některými specifikacemi.

Další v řadě?

Dalo by se říci, že je zde použit jako základ model K9s, jen je například úhlopříčka displeje menší. Stále jde ale o LCD panel, který nabízí Full HD+ rozlišení, 90Hz frekvenci a podporuje HDR10+. O výkon se v tomto případě stará Dimensity 810 od společnosti Mediatek. Nejvyšší verze nabízí až 8 GB operační paměti a 256 GB prostoru pro data.

Zdroj: Oppo

Zadní straně dominuje 64MPx senzor, ale další dva snímače mají jen po 2 MPx a poslouží jen pro dodatečné efekty. Přední kamera je opět umístěna v otvoru v displeji a má 16 MPx. Oppo vsází na 5000mAh baterii s podporou 33W nabíjení. Stále zde najdeme konektor pro sluchátka. Podpora konektivity je na dobré úrovní, přičemž nechybí 5G.

Základní model Oppo K9x přijde na 1 399 juanů, což je v přepočtu přibližně 4 800 Kč. Pakliže se novinka dostane do Evropy, mohla by se cena pohybovat okolo 6 300 Kč, což je adekvátní cena za 5G mobil s rychlejším nabíjením a displejem. Bohužel zde chybí nějaký bonusová funkce.

Specifikace Oppo K9X

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version