Nubia Red Magic 7 – vyšší model bude mít foťák pod displejem aktualizováno

Nubia Red Magic 7 – vyšší model bude mít foťák pod displejem [aktualizováno]
2022-02-09T19:30:26+02:00
• 9. 2. 2022

Red Magic 6s Pro; Zdroj: Nubia

Aktualizováno 9. 2.

Po nějaké době zde máme další informace kolem herních smartphonů Red Magic 7 od Nubie. Už víme, kdy se novinky oficiálně představí. Stane se tak již 17. února. Základní model nabídne 6,8palcový Full HD+ displej s frekvencí 165 Hz a bude se jednat o AMOLED panel. Rychlostí se nebude šetřit ani u nabíjení a máme očekávat 165W technologii. Nejvyšší varianta bude mít 18 GB operační paměti a 512 GB prostoru pro data.

Aktualizováno 28. 1.

O nové generaci herních smartphonů od Nubie jsme vás již informovali a nyní se objevují další spekulace. Zatímco předchozí generace měla dva modely s běžnými rozdíly, letos bychom se mohli dočkat u dražšího modely se značnou výhodou. Zdroje totiž hovoří o použití kamery zabudované pod displej. Díky tomu by se mohl nabídnout nenarušený displej, což hráči jistě ocení. Samozřejmě je otázkou, jakou bude mít kvalitu výstupu. Zde je nutné připomenout, že Nubia může využít technologie společnosti ZTE, která má v této oblasti nejdelší zkušenosti.

Původní článek 3. 12.

Nedávno jsme vás informovali o plánovaných telefonech od Nubie, které by měly přijít s nejnovějším procesorem Snapdragon 8 Gen 1, který byl včera oficiálně představen. Plánovaná Nubia Red Magic 7 je jedním z nich a v Číně obdržela certifikaci C3 pro rychlé 165W nabíjení.

Nubia zřejmě plánuje tři nové telefony, které by měl pohánět nový procesor od Qualcommu

Nubia Red Magic 7 nabídne nejrychlejší nabíjení

Nubia Red Magic 7 s označením NX679J, která bude nástupcem modelu Red Magic 6, který byl uveden letos v březnu. Nová Nubia právě získala v Číně certifikaci 3C pro rychlé 165W nabíjení, které by mohlo překonat všechny rekordy v této oblasti mezi komerčně nabízenými telefony. Aktuálně mezi komerčně dostupnými telefony nabízí 120W nabíjení telefony Red Magic 6 Pro a 6s Pro, ale pouze v Číně, jelikož mezinárodní verze jsou omezeny pouze na 66W.

gsmarena 003 1200x800x

Zdroj: GSMArena

Pokud bude Red Magic 7 uveden globálně, podpora 165W nabíjení nebude zřejmě mimo Čínu dostupná a bude omezená pouze na povolených maximálních 66 W. Nubia ale tak úplně prvenství v Číně nedrží. Ještě vyšší rychlost nabíjení nabízí společnost Xiaomi a to díky technologii HyperCharge, která nabízí rychlost nabíjení až 200 W. Technologie HyperCharge dokáže zcela vybitou 4 000mAh baterií nabít na 100 % za méně než osm minut.

gsmarena 001 1200x607x

Zdroj: GSM Arena

Společnost Xiaomi plánuje novou technologii implementovat do sériové výroby až v červnu příštího roku, takže lze očekávat, že Nubia tak bude držet v rychlosti nabíjení nějaký čas první příčku.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat