Dotekomanie.cz

Nový kapesní notebook Chuwi MiniBook X s průstřelem v displeji a režimem Yoga [sponzorovaný článek]

Chuwi MiniBook X 1614x835x

Po květnové uvedení MiniBooku od společnosti Chuwi se tento produkt těšil veliké popularitě. Nyní značka Chuwi představuje jeho nástupce MiniBook X.

Chuwi MiniBook X kombinuje kapesní notebook a tablet

MiniBook X přináší 10,8 palcový displej  s poměrem 16:10, 2K rozlišení a s průstřelem pro selfie kameru, který je pro notebooky netradiční a MiniBook X je vůbec první takovým notebookem. MiniBook X kombinuje kapesní notebook s tabletem a je vybaven nejnovější generací procesoru Intel Celeron N5100. Tento procesor je vyráběn 10nm technologií a je vybaven novou architekturou Tremont, která kombinuje vysoký výkon a nízkou spotřebu.

MiniBook X tak hravě zvládá úpravu dokumentů, základní produkci a tvorbu videa a moderní hry. Integrovaný grafický čip si poradí s přehráváním 4K videí i náročnějšími hrami. Procesor doplňuje 12GB paměť RAM LPDDR4X a úložiště pro data v podobě rychlého SSD disku o velikosti 512 GB. Notebook MiniBook X je vybaven takzvaným režimem Yoga, díky kterému kombinuje jak režim notebooku, tak i tabletu, který lze od základny odepnout.

Notebook MiniBook X je vybaven plnohodnotným rozhraním USB-C, které zároveň podporuje rychlé 45W nabíjení. Všechny tyto vlastnosti dělají z notebooku MiniBook X opravdu výkonný kapesní notebook, který je možné používat i jako tablet. Průstřel v displeji v podobě selfie kamery je vůbec první takový prvkem u notebooků. MiniBook bude již brzy v prodeji na stránkách Chuwi.com za odhadovanou cenu 599 dolarů (zhruba 13 285 Kč). Sledujte stránky Chuwi.com a nenechte si ujít tento vynikající kapesní notebook MiniBook X.

Technické specifikace:

Exit mobile version