LastPass se brzy oddělí od LogMeIn, pracuje na nové mobilní aplikaci

LastPass se brzy oddělí od LogMeIn, pracuje na nové mobilní aplikaci
2021-12-18T07:42:30+02:00
• 17. 12. 2021

Zdroj: LastPass

Správce hesel LastPass patří dlouhodobě ke špičce ve svém oboru. Na rozdíl od konkurence, která nepřináší vždy kvalitní úroveň, na LastPass se spoléhá již dlouhá léta velké množství uživatelů. Nyní LastPass pracuje na nové mobilní aplikaci.

LastPass ve znamení velkých změn a nové mobilní aplikace

Aktivity spojené s přípravou nové mobilní aplikace souvisí s tím, že se LastPass v brzké době bude oddělovat od svého bývalého vlastníka společnosti LogMeIn. Společnost LastPass popisuje, co v brzké době plánuje:

Zákazníci brzy uvidí, že poskytujeme vylepšený LastPass, a to ve zrychlené časové ose. Pracujeme na rychlejším a bezproblémovém ukládání a vyplňování. Chceme přinést úžasný mobilní zážitek a ještě větší integraci třetích stran pro podniky a mnoho dalších aktualizací. Rozšiřujeme naše kanály podpory, abychom mohli rychleji odpovídat na vaše otázky, právě když je budete potřebovat, a uvítá vás nový vzhled a funkce na našem webu . Investujeme přímo do oblastí, o kterých nám zákazníci, jako jste vy, řekli, že jsou nejdůležitější.“

lastpass

Zdroj: LastPass

Probíhající změny v tuto chvíli neznamenají žádný okamžitý dopad na zákazníky. Společnost uvádí, že nedojde k žádným změnám na datech nebo účtech. LastPass chce do budoucna zrychlit svůj růst a chce přinést mnoho nových funkcí a další aktualizace.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat