Dotekomanie.cz

Kapesní mikropočítač GPD nyní můžete získat za výhodnou cenu [sponzorovaný článek]

Mininotebook GPD 1280x757x

Tento kapesní mini notebook je vyvinutý a navržený společností GPD a je určen pro široké využití všude tam, kde je potřeba mobilita a malé rozměry.

Mini notebook GPD je ideálním nástrojem všude tam, kde potřebujete malé rozměry a mobilitu

Mini notebook GPD váží pouhých 440 g. Dokáže dokonale nahradit tradiční notebooky pro ty, kdo pracují v oblasti komunikace, elektrické energie, průzkumů, těžby, archeologie, vzdělávání, výroby, servisních řetězců, call center, obchodních služeb, veřejných institucí, armády a v mnoha dalších oblastech.

Mini notebook GPD se vyznačuje výkonem a nízkou spotřebou energie. Je vybaven procesorem Intel N4100 quad core, pamětí RAM s kapacitou 8GB LPDDR4, rychlým SSD diskem s kapacitou 128 GB​​ a 6palcovým displejem s rozlišením 1 280 x 720 pixelů s ochranným sklem Gorilla Glass 4 a technologií H-IPS.

Mini notebook je rovněž vybaven dostatečným množstvím rozhraní, jako jsou USB 3.0, RJ45 pro připojení síťové konektivity, sériové rozhraní RS-232, Wi-Fi konektivou s podporou frekvencí 2,4 a 5 GHz, Bluetooth 4.2 a rozhraní USB-C pro nabíjení.

Tento mini notebook váží pouhých 440 gramů a lze jej ovládat i jednou rukou. Co se softwarové výbavy týče, tento notebook běží na operačním systému Windows 10 Professional 64bit a volitelně je možné využít distribuci Ubuntu MATE 18.10.

Kompletní technická specifikace:

Mini notebook GPD můžete zakoupit ZDE za cenu 465,39 eur (zhruba 12 174 Kč) včetně daně a dopravy zdarma z německého skladu.

Exit mobile version