Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – levnější, pro ženy, i pro sportovce

hodinky 22 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – bez nabíječky, luxusní i pro extrémní sportovce

Deveroux hodinky

Na trhu jsou nové chytré hodinky Deveroux R18, které se mohou pochlubit až 30denní výdrží na jedno nabití. Nechybí standardní podpora notifikací, fitness funkcí a součástí je i senzor srdečního tepu. Je zde i certifikace IP68, takže hodinky odolají vodě i prachu. O konektivitu se stará Bluetooth 5.0. Druhý model Deveroux P18 je značně levnější, ale s tím jsou spojeny o něco horší specifikace. Na druhou stranu umí měřit i okysličení krve a tlak.

Smartuj ID119 Plus

Smartuj uvedlo nové chytré hodinky s cenou pod tisíc korun, přičemž umí měřit okysličení krve, tep a tlak. Ve specifikacích je také uvedena certifikace IP67. Pro propojení s mobilním telefonem poslouží Bluetooth 4.0.

Xiaomi Mibro Air

Hodinky Xiaomi Mibro Air mohou zaujmout také nízkou cenou a standardními funkcemi. Zde se doba používání na jedno nabití pohybuje okolo 10 dnů. Ve specifikacích následně najdete Bluetooth 5.0, IP68 a senzor srdečního tepu.

Amazfit Bip S Lite

Od společnosti Amazfit si u nás můžete koupit model Amazfit Bip S Lite. Tyto levnější chytré hodinky mají vydržet až třicet dnů, ale to závisí na používání. Hodinky disponují transflektivním displejem a mají také senzor měření tepu. Jsou odolné vůči vodě a zvládají sledovat fitness aktivity.

Hodinky NEOGO

První model NEOGO SmartMove 2 působí elegantně a trochu luxusnějším dojmem. Nabízí měření srdečního tepu, měření kyslíku v krvi, měření krevního tlaku, monitorování spánku, sportovní režimy a podporu notifikací. Na jedno nabití zvládnou až 5 dnů. Druhá novinka NEOGO SweetWatch S9 je spíše pro dámy. Nabízí obdobné funkce, ale jsou designovány pro dámy. I proto je ve výbavě aplikace pro menstruační cyklus.

Diesel hodinky

V českých obchodech se objevily dva modely chytrých hodinek se systémem Wear OS – Diesel DZT2018 a Diesel DZT2019. Bohužel se již jedná o starší modely, tedy neobsahují nejnovější procesor od Qualcommu.

Exit mobile version