Vodafone představuje tarif Neomezený Super

Vodafone představuje tarif Neomezený Super
2021-11-04T13:30:19+02:00
• 4. 11. 2021

Zdroj: Vodafone

2

Operátoři T-Mobile i O2 nedávno upravili své nabídky tarifů. Nyní Vodafone dělá obdobnou záležitost, ale směřuje své snažení zejména na klienty se zdravotním postižením. Ti si nově mohou zvolit tarif Neomezený Super.

Neomezený Super

Jak již bylo řečeno, nový tarif Neomezený Super je pro lidi se zdravotním postižením. Nejedná se o absolutní novinku, spíše došlo pro tyto klienty o zlevnění existujícího tarifu. Základní cena u tarifu Neomezený Super je stanovena na 599 Kč, přičemž se nabízí neomezené volání, SMS zprávy a také připojení k internetu. To není omezeno datovým limitem, ale je zde maximální rychlost nastavena na 10 Mbps.

„Pro lidi se specifickými potřebami jsou často právě mobilní data prostředkem, jak své zdravotní postižení kompenzovat a žít kvalitnější život. Věříme, že právě naše zvýhodněná nabídka pomůže tomu, aby byly výhody digitalizace dostupné všem lidem bez rozdílu,“ říká Zuzana Holá, ředitelka komunikace a udržitelnosti Vodafonu.

Tato novinka není jediným možným tarifem pro lidi se zdravotním postižením. Dále se nabízí Neomezené volání i SMS, 1000 minut do zahraničí, roaming v EU a 40 GB dat si za 550 Kč měsíčně, nebo je zde také levnější za 299 Kč měsíčně s neomezenými SMS zprávami, 250 minutami volání a Chat Passem.

tarify 916x515x

Zdroj: Vodafone

Pro získání těchto tarifů je nutné mít průkaz ZTP a ZTP/P, případně je mohou získat osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupně.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tomas Chabera

6. 11. 2021, 20:52

10 Mb/s je fakt žalostně málo.

Jan Hányik

3. 5. 2022, 23:41

ehm stačí to doslova na vše tento tarif mám a PC s tím netem jede v pohodě i když je to přes hotspot navíc ted tam máš 5 krát zvýšení rychlosti na max

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat