Dotekomanie.cz

Ta nejlepší nabídka Black Friday na elektrokola Engwe je právě tady [sponzorovaný článek]

ep 2 pro 1280x789x

Cestování po městě si můžeme výrazně zjednodušit a i zpříjemnit prostřednictvím ekologického dopravního prostředku, například v podobě výkonného a špičkového elektrokola. Jedním takovým prostředkem může být elektrokolo Engwe EP 2 PRO.

Engwe EP 2 PRO je skvělé elektrokolo do města i do přírody

Zdroj: ENGWE

Tohle skvělé kolo vyniká výkonným 750W motorem, robustními pneumatikami, které si poradí i s náročným terénem. Celý rám kola je vyroben z lehké hliníkové slitiny a je ho možné složit ve třech krocích, což znamená, že vám kolo nebude zabírat tolik místa například doma, nebo při převozu autem. Pro bezpečnou jízdu je kolo vybaveno kotoučovými brzdami Tektro a při snížené viditelnosti dobře poslouží přední LED světlo a zadní bezpečnostní světlo.

Zdroj: ENGWE

Elektrokolo EP 2 PRO disponuje třemi jízdními režimy – čistě elektrickým, hybridním a režim, kdy jezdec může šlapat zcela sám. Kolo je vybaveno 7rychlostním přehazovacím systémem a špičkovými brzdami Tektro. Vylepšená lithiová baterie s 12,8 Ah a 48 V dodá kolu pořádnou porci energie. Kolo dosahuje rychlosti až 45 km/h v čistě elektrickém režimu. Samozřejmostí je tempomat, nebo kvalitní LCD displej pro zobrazení všech informací.

Zdroj: ENGWE

Kolo je již z výroby ze 75 % předmontované. K elektrokolu získáte kromě samotného kola dále nabíječku baterie a uživatelský manuál.

Zdroj: ENGWE

Pokud vás toto skvělé elektrokolo Engwe EP 2 PRO zaujalo, nyní můžete v rámci Black Friday toto kolo získat za speciální cenu:

Exit mobile version