T-Mobile představuje vánoční nabídku

T-Mobile představuje vánoční nabídku
2021-11-02T15:00:25+02:00
• 2. 11. 2021

Zdroj: T-Mobile

1

Mobilní operátor O2 jako první představil vánoční nabídku, která se nese v duchu slev na vybrané produkty. Tak trochu jsme doufali, že konkurence přitvrdí a uvede nějaké jiné výhody pro své klienty. Dnes zde máme nabídku o T-Mobile, která se ale nese v podobném změní.

O2 Vánoce jsou letos o slevách

T-Mobile Vánoce

Ve své podstatě u T-Mobile vydělají nejvíce ti, kteří mají nejdražší tarif. Operátor uvádí, že lze získat slevu až 7000 Kč na zařízení, přičemž lze získat i druhé za 1 Kč. To se ale netýká jen mobilních telefonů. Lze tak získat herní konzoli už od 999 Kč, notebooky Acer od 3 021 Kč nebo televizory Samsung od 7 721 Kč.

“Zatímco většina operátorů od dotací na nákup zařízení ustupuje, pro nás jsou nadále důležitou odměnou, kterou chceme pro naše zákazníky zachovat – ať už touží po novém telefonu nebo potřebují spíš notebook či televizor,” dodává Michal Podlucký, ředitel segmentu pro rezidentní zákazníky ze společnosti T-Mobile.

V rámci této nabídky jsou i nové chytré hodinky Apple Watch s podporou Apple Watch Connection. Při koupi dalšího Apple zařízení lze například hodinky získat za 1 Kč, ale je to samozřejmě spojeno s podmínkou mít mobilní tarif.

Screenshot 277 787x1110x

Zdroj: T-Mobile

Naštěstí je zde nějaké zvýhodnění pro předplacenkáře. Za každé dobití předplacené karty částkou alespoň 250 Kč získají balíček 1 GB dat zdarma a neomezené volání do sítě T-Mobile na 30 dnů zdarma. Součástí nabídky je také zvýhodněný balíček s 12 GB, který byl představen již minulý rok.

“Chceme, aby si naši zákazníci mohli se svými nejbližšími naplno užít nejen Vánoce, ale byli spolu ve spojení neustále. I proto jsme do vánoční nabídky zařadili také výhodný bonus za dobití nebo dárek v podobě ročního datového balíčku s 12 GB za 499 Kč,” dodává Michal Podlucký ze společnosti T-Mobile.

Letos se tedy ani u T-Mobile nekonají nějaké speciální akce na neomezená data nebo jiné vylepšení tarifů pro klienty.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Kelekomu 2000 (Kelekomu 2000)

2. 11. 2021, 22:31

Nic moc

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat