Dotekomanie.cz

Praktické závěsné LED světlo Baseus pro váš počítač, či notebook nyní za polovinu [sponzorovaný článek]

baseus 1274x853x

Pokud trávíte mnoho času u počítače a nechcete si ničit vaše oči, je potřeba zdroj modrého světla doplnit dalším zdrojem v místnosti. Elegantním řešením může bát závěsné světlo značky Baseus, které upevníte přímo na váš monitor, nebo notebook.

Závěsné LED světlo Baseus jako praktický doplněk pro váš počítač, nebo notebook

LED svítidlo Baseus neprodukuje zdroj modrého světla ani světlo, které vyzařuje nepříjemnou blikající frekvenci jako například zářivky. Je tak vhodným doplňkem pro všechny ty z vás, kteří trávíte hodiny u počítače a chcete si lépe chránit zrak. Světlo nabízí tři režimy teploty světla, aby tak vyhovovalo všem podmínkám.

Svítidlo je navrženo tak, že produkuje asymetrický tok světla, neoslňuje tak ani vaše oči, ani přímo neosvětluje obrazovku monitoru. Díky USB-C portu, je možné světlo připojit přímo do USB portu ve vašem počítači, nebo notebooku.

Specifikace:

Poznámka : Součástí balení jepouze USB kabel typu C

Pokud vás toto praktické LED závěsné svítidlo zaujalo, pak neváhejte a objednávejte v obchodě Cafago.com například ZDE. LED svítidlo Baseus můžete získat se slevou 51 % za cenu 19,96 EUR (cca 522 Kč) včetně daně. Doprava z německého skladu je samozřejmě zdarma.

Exit mobile version