Dotekomanie.cz

Poco F3 a X3 Pro v rámci Black Friday za skvělé ceny! [sponzorovaný článek]

Poco

Každoroční svátek Black Friday je skoro tady ale vy si můžete skvělé slevy vychutnat už teď! Ať už sháníte mobilní telefon, tablet, nový notebook, kameru, reproduktor či sluchátka, u Smarty seženete vše a za bombastické ceny! Nabídka platí od 8. do 28. listopadu 2021 nebo do vyprodání zásob. Zakoupit si můžete za skvělé ceny modely Poco X3 Pro a F3.

Poco F3 a X3 Pro

Hlavním lákadlem na Poco F3 je samotná cena, jelikož nepřekračuje hranici devíti tisíc korun, přičemž v aktuální akci jej lze zakoupit za 8 690 Kč. Za takovou částku by ale nikdo nečekal, že se nabídne mobil s procesorem Snapdragon 870, rychlými operačními paměťmi a úložištěm. Navíc samotný displej je typu AMOLED a má 120HZ frekvenci. Když k tomu připočítáme ještě stereo reproduktory a 33W nabíjení, tak se jedná o mobil s velmi dobrým poměrem ceny a výkonu.

Poco F3 je u Smarty k zakoupení za 8 690 Kč a objednat si jej můžete na tomto odkazu. 

Model Poco X3 Pro je tak trochu ořezaná verze modelu F3, ale základem je procesor Snapdragon 860. Ten je sice staršího data, ale i na dnešní dobu nabízí velmi dobrý výkon i pro náročné aplikace. Výhodou zde může být větší kapacita baterie a také jeden foťák navíc. Na druhou stranu společnost zvolila LCD panel s nižším jasem, i tak je zde 120Hz frekvence. Pokud budete chtít podporu sítí páté generace, měli byste zvolit Poco F3. U Poxo X3 Pro se nabízí jen LTE, tedy 4G, ale díky tomu je pravděpodobně cena nižší. 

Poco X3 Pro je u Smarty k zakoupení za 6 590 Kč a objednat si jej můžete na tomto odkazu.

Specifikace Poco F3

Specifikace Poco X3 Pro

Exit mobile version