Dotekomanie.cz

Meizu ukázalo hodinky mBlu Smart Band a sluchátka mBlu Blus+

Meizu logo 5333x2850x

Zdroj: Somagnews.com

Čínská společnost Meizu oprášila známou sérii Blue Charm a nově pod zkráceným názvem mBlu přináší chytré hodinky mBlu Smart Band po boku bezdrátových sluchátek mBlu Blus+. Obě novinky nabídnou slušný základ, který jim zajistí místo v segmentu střední třídy. Případné zájemce nepochybně potěší také od začátku rozumně nastavená prodejní cena.

Jednoduchost je prvořadá

Hodinky mají 1,1palcový TFT displej s rozlišením 240 x 240 pixelů a speciální vrstvou zamezující otisky prstů. Konstrukce získala odolnost IP68 pro ochranu před deštěm a nechybí ani senzor tepové frekvence. Baterie o velikosti 150 mAh vydrží 7 dnů za plného provozu.

Komunikaci mezi zařízeními zajišťuje funkce Bluetooth 5.0. Kromě standardních upozornění (volání, SMS, email) je součástí systému celkem 11 sportovních režimů. Prodej odstartoval začátkem tohoto měsíce za cenu okolo 849 Kč.

Zdroj: Gizmochina.com

Sluchátka s 12mm membránou údajně nabízí nadstandardní basy. Překvapením je přítomnost dvojí technologie potlačení okolního hluku (ANC, ENC) a o kvalitu telefonních hovorů se postarají dva mikrofony v každém sluchátku.

Celková výdrž činí 30 hodin, přičemž ve sluchátku je 43mAh baterie a dodávané pouzdro má 520mAh článek. Rychlé spárování funguje v rámci vlastního rozhraní Flyme. V prodeji bude pouze azurové provedení za cenu cca 747 Kč.

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Exit mobile version