Mallpay karta míří do Xiaomi Mi Band 6 NFC, nejdostupnějšího platebního náramku

Mallpay karta míří do Xiaomi Mi Band 6 NFC, nejdostupnějšího platebního náramku
2021-11-15T18:00:28+02:00
• 15. 11. 2021

Zdroj: MALL Group

Mallpay je společný e-commerce projekt skupiny MALL Group a ČSOB. Jeho záměrem je vytvořit komplexní ekosystém služeb spojených s internetovými platbami. Nyní platební karta přichází i do velmi populárního a cenově dostupného náramku Xiaomi Mi Band 6 NFC.

Mallpay nově i pro chytrý náramek Xiaomi

Chytré náramky s NFC funkcí pro bezkontaktní platby obvykle představují investici v řádu několika tisíc korun. Do doby, než přišel na trh chytrý náramek Xiaomi Mi Band, který je možné získat za cenu do 1 300 korun. Nově tento náramek bude podporovat platby Mallpay bez nutnosti potřeby aplikace třetích stran a navíc s každým placení získají majitelé prodlouženou záruku na zakoupený produkt, pojištění produktu nebo možnost si posunout jeho splatnost.

mallpay karta 4c LR 2100x1402x

Zdroj: MALL Group

Mallpay kartu si může pořídit každý během několika minut online z pohodlí domova. Pro ověření bude nutné pouze použít BankID a založení a provoz je zcela zdarma. Zboží, které skrze službu Mallpay zakoupíte získává automaticky tříletou záruku a roční pojištění proti krádeží a rozbití produktu. Pokud zaplatíte nákup do 50 tisíc, je možné nákup zaplatit až po uplynutí 50 dní od zakoupení produktu.

Kartu Mallpay je možné nahrát přímo do aplikace Xiaomi Wear, není nutná žádná aplikace třetích stran. Pro používání karty je nutné jednou za 24 hodin zadat PIN kód. Ten je potřeba zadat i pokaždé, když náramek Xiaomi sundáte z ruky. Samotným náramkem je pak možné platit na všech místech, kde jsou akceptovány karty Mastercard a to jak v Česku, tak i v zahraničí. Kromě platby u obchodníků je možné s náramkem i vybírat platby v bankomatech, které bezkontaktní výběry podporují.

mallpay karta 3b LR 3000x2030x

Zdroj: MALL Group

“Mallpay karta je ideální jako doplněk k hlavnímu platebnímu účtu. Její vysoké zabezpečení a kompletní přehled nad provedenými platbami z ní v kombinaci s nejdostupnějším NFC náramkem dělá ideální cestu, jak přiblížit chytré placení opravdu každému,” uvádí Adam Kolesa, CEO Mallpay. “Hodí se jak v době předvánočních výletů do ciziny nebo při nakupování dárků – nejen, že nebudete muset vytahovat svou peněženku s platební kartou, ale ještě získáte prodlouženou záruku na vše, co jste nakoupili.”

S kartou Mallpay je možné platit i online při platbách na internetu. Pro internetové platby lze použít nejen kartu fyzickou, ale i virtuální.

Co nová karta Mallpay umí?

  • Založení přes BankID je otázkou několika minut
  • Virtuální karta, kterou je možné začít používat okamžitě
  • Jednoduchá správa v aplikaci s možností potvrzovat transakce otiskem prstu nebo pomocí FaceID
  • Pojištění: při nákupech prodlužuje standardní dvouletou záruku nakoupenému zboží o jeden rok a zároveň ho pojistí proti krádeži nebo rozbití
  • Výběry z bankomatu v Česku v síti ČSOB zdarma, ve světě bezplatně kdekoli
  • Možnost přidání do Google Pay / Apple Pay
  • Vysoká bezpečnost – veškeré funkce karty se dají ovládat v aplikaci
  • Snadný přístup k vyúčtování – možnost sledování aktuální útraty na dvě ťuknutí
  • Je krásně modrá!
mallpay karta 5 LR 2100x1400x

Zdroj: MALL Group

Aplikace Mallpay je dostupná jak pro systém Android, tak i pro iOS. V současnosti je s Mallpay možné nakupovat ve více než 9000 českých e-shopech nebo online službách. S chytrou Mallpay platební kartou je pak možné platit kdekoli.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat