Dotekomanie.cz

Ideální tip na Vánoce? Chytré hodinky ARMODD budou perfektním dárkem [sponzorovaný článek]

ARMODD

Je to tady. Vánoce za dveřmi. A člověk přemýšlí, čím své blízké překvapit. Chcete to něco perfektního, zároveň neotřelého a také v rozumné cenové hladině, že? Potom pro vás máme ideální tip, který toto vše přirozeně splňuje; Chytré hodinky kompletně v češtině (i případně slovenštině) od tuzemské značky ARMODD. A proč je darovat a využít u toho i akci Black Friday?

Co jí koupit? Dámské chytré hodinky Candywatch Premium 2 – sleva 49 %

Krásné věci ženy milují. ARMODD Candywatch Premium 2 jsou nádherné, a tudíž každou ženu potěší. Třpytivý design vyniká v každém detailu. Prémiové kovové zpracování, plně dotykový displej a ciferníky v aplikaci a možnost nahrát své vlastní fotky. Budou prima parťákem pro společnost i sportovní aktivity. Měří, monitorují a vyhodnocují vše, co jim řeknete, že mají dělat. Perfektní radost jí můžete udělat ve dvou barevných provedeních. Cena s aktuální slevou je 1 589 Kč,-. 

Co jemu koupit? Pánské chytré hodinky Silentwatch Pro 4 – sleva 39 %

Na první oční kontakt a máte jasno. Jde o stylový design pro moderního muže. Očekávejte plně dotykový displej s intuitivním ovládáním za pomoci prémiového kolečka. Tyhle krásné pánské chytré hodinky disponují voláním, ovládáním hudby na dálku a mnoho zdravotních a sportovních funkcí. Dostupné jsou ve dvou provedeních. Cena s aktuální slevou je 2 549 Kč,-. 

Poznejte celou novou kolekci luxusních chytrých hodinek značky ARMODD v průvodci na webu. 

Exit mobile version