Dotekomanie.cz

Chytré světlo Yeelight YLDL01YL za skvělou cenu rozzáří váš domov [sponzorovaný článek]

yeelight 1280x774x

Chytré stropní světlo Yeelight YLDL01YL je nejen praktický doplněk, který prozáří každou místnost vašeho domova, ale rovněž je chytré a můžete jej ovládat skrze mobilní aplikaci.

Chytré světlo Yeelight YLDL01YL za skvělou cenu

Stropní LED světlo Yeelight nabízí možnost několik režimů nastavení, díky kterým si můžete přizpůsobit světelnou atmosféru pro každou denní dobu, nebo příležitost. Světlo lze ovládat hlasem, ale především jej lze ovládat skrze Wi-Fi přes mobilní aplikaci pro iOS a Android.

U LED světla Yeelight YLDL01YL lze nastavit nejen různé režimy svícení, ale také časovou prodlevu, vypnutí a zapnutí v určitý čas, úroveň jasu a nebo změnu teploty barev. Světlo je vybaveno celkem 294 kusy vysoce kvalitních LED diod.

Světlo je vyrobeno tak, aby odolávalo prachu, hmyzu. Pro optimální osvětlení prostoru pod ním poslouží závěsný systém lanek, která lze nastavit v délce 0,5 – 1,5 metrů.

Specifikace:

Pokud vás nabídka na LED světlo Yeelight YLDL01YL zaujala, pak neváhejte a objednávejte například ZDE. Světlo je dostupné za akční cenu se slevou 78 % za 65,09 EUR + 9,43 EUR za dopravu ze sklade v EU.

Exit mobile version