Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – za pár set korun, i elegantní

hodinky 13 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, hybridní i levné

Tracer T-Watch Luna S9

Chytré hodinky mohou stát i pár set korun. Příkladem je Tracer T-Watch Luna S9. Nelze očekávat mnoho funkcí, ale nabízí se měření tepu, tlaku a kroků. Dokonce mají integrovanou kameru.

Smartys SMARTWATCH BT110

Další příkladem levných hodinek je model Smartys SMARTWATCH BT110. V tomto případě je ale k dispozici velmi základní výbava bez měření tepu. Navíc nabíjení probíhá přes microUSB. Výrobce hlavně zdůrazňuje funkci handsfree telefonování přes Bluetooth.

ARMODD hodinky

Značka ARMODD přináší na český trh rovnou trojici chytrých hodinek – ARMODD Roundz 3, ARMODD Wristcandy 2 a Armodd Candywatch Crystal 2. Všechny jsou spíše určeny pro dámy, aspoň svým vzhledem a pohybují se ve stejné cenové hranici. Všechny modely nabízí měření rychlosti, měření vzdálenosti, záznam trasy, krokoměr, monitoring spánku a senzor tepové frekvence. Výdrž na jedno nabití se pohybuje kolem tří dnů. Lehce se liší softwarovou výbavou.

NEOGO SmartWatch QS9L

Další novinka od Neogo si poradí s měřením srdečního tepu, krevního tlaku a krevního kyslíku. I zde je výdrž na jedno nabití kolem tří dnů.

Exit mobile version