Dotekomanie.cz

Získejte skvělý dron CSJ S167 GPS 5G WIFI FPV se slevou 42 % v obchodě Cafago.com [sponzorovaný článek]

dron 1 1394x606x

Čas od času vám přinášíme nabídky na RC drony, které potěší každého fanouška hobby létání. Kvadrokoptéra CSJ S167 GPS 5G WIFI FPV je kompaktní dron, který nabídne skvělé letecké vlastnosti a kameru pro skvělá videa ve 4K rozlišení.

Pořiďte si skvělý dron se 4K kamerou za výhodnou cenu!

Do výbavy dronu patří 4K kamera, která dokáže pořizovat skvělá videa ve 4K rozlišení. Kamera je vybavena funkcí sledování postavy, díky které budou pořízená videa ještě lepší. Dron je vybaven 1 300mAh baterií, díky které ho udržíte létat ve vzduchu celých 18 minut a pustit ho do sebe můžete až na vzdálenost 500 metrů.

Do ovládacího doku je možné umístit váš mobilní telefon a pomocí 2,4 GHz Wi-Fi připojení můžete například pořizovat skrze váš telefon letecké snímky, nebo videa. Díky GPS lokátoru dokáže dron vždy najít cestu zpět i když jej na chvíli ztratíte z dohledu.  Díky podpoře externí SD karty je možné rozšířit paměťové úložiště pro ukládání fotografií a videí.

Specifikace:

Fotoaparát:

Zaujala vás nabídka na tento skvěle vybavený dron? Pak neváhejte a objednávejte. Dron si můžete se slevou 42 % za cenu v přepočtu zhruba 1 196 Kč zakoupit třeba ZDE. Doprava zdarma je samozřejmostí.

Exit mobile version