Dotekomanie.cz

Skvělá 3D tiskárna Anet A8 Plus přichází nyní za bezkonkurenční cenu se slevou 82 % na Cafago.com [sponzorovaný článek]

Anet A8 Plus 1280x726x

3D tiskárny jsou v dnešní době v kurzu. Lze jimi vyrobit celou škálu praktických výrobků. Bohužel taková 3D tiskárna není levnou záležitostí a nemůže si ji dovolit každý. Dnes vám přinášíme skvělou tiskárnu Anet A8 Plus se kterou může tisknout opravdu každý a za hubičku.

3D tiskárna Anet A8 Plus vytiskne opravdu všechno

Díky její kompaktní velikosti na ní lze tisknout předměty o rozměrech až 30 x 30 x 35 cm. Tiskárna je vyrobena z odolného materiálu z hliníkové slitiny a její konstrukce je navržena tak, aby byl tisk na této tiskárně rychlý, efektivní a maximálně flexibilní.

Díky vyhřívané základně z hliníku opatřené skleněným panelem lze docílit maximálně hladkého tisku bez ostrých hran. Tiskárna podporuje širokou škálu vláken jako jsou PLA, ABS, HIPS, TPU a další. Tiskárnu tak lze použít v mnoha oblastech jako jsou architektura, lékařství, dekorativní průmysl a podobně.

Specifikace:

Zaujala vás tato skvělá 3D tiskárna? Pak neváhejte a nakupujte například ZDE. Tiskárnu můžete získat se slevou 82 % za cenu 112,83 EUR. Doprava je zdarma z evropského skladu.

Exit mobile version