Dotekomanie.cz

Přivítejte novou, vylepšenou a zatraceně levnou 3D tiskárnu Anet A8 Plus! [sponzorovaný článek]

HTB1quhRaUrrK1RkSne1q6ArVVXay 1 1 2000x1146x

3D tisk v dnešní době činí velký podíl ve světě technologií . Lze tisknout prakticky všechno. Přes respirátory až po celé domy! Souprava 3D tiskáren pro domácí použití v českých obchodech však stojí nemalé peníze, a to i za základní modely. Tento nešvar však řeší nová tiskárna Anet A8 Plus, která nabízí mnoho vylepšení oproti svým předchůdcům a navíc je velice dostupná.

Anet A8 Plus

Hlavní výhodou nové 3D tiskárny Anet A8 je bezesporu její velmi kompaktní velikost v kombinaci s obrovskou prostorem pro tisk. I přes její malé rozměry můžete tisknout předměty o rozměru až 30x30x35, plocha pro tisk je pak bleskově rychlá díky pohybům pomocí magnetů. Velice pohodlné je také ovládání skrze otočný knoflík a také velkému LCD displeji.

Značného vylepšení doznala také konstrukce, která je vyrobena z hliníkových tyčí a podložka, která je taktéž z hliníkové slitiny. Ta je navíc kryta sklem, díky čemuž bude vyjmutí vytisknutého předmětu mnohem jednodušší. Široká je také podpora materiálů pro tisk, tisknout můžete z materiálů PLA, ABS, HIPS, TPU, dřeva a mnoha dalších.

3D tiskárnu Anet A8 Plus můžete zakoupit již za 3 676 Kč. Navíc lze také objednat z českého skladu, čímž výrazně zkrátíte dobu doručení a vyhnete se dodatečným poplatkům. Doručení je zdarma. Kupujte ZDE.

Exit mobile version